Suport biciclete Thule ProRide 598 Argintiu cu prindere pe bare transversale

Suport de biciclete cu prindere pe barele transversale Thule ProRide 598 este cel mai sigur, cel mai rapid si cel mai comod de utilizat produs de acest gen.

0 1 2 3 4  
(2 Review-uri)
TA598
Pret:  

559,99 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Suport biciclete Thule ProRide 598 Argintiu cu prindere pe bare transversale primesti 55 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 55 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 16,50 lei.

    Suport biciclete Thule ProRide 598 Argintiu cu prindere pe bare transversale

    Acesta este un up-grade al generatiei de succes anterioare, ProRide 591, vandut in milioane de exemplare in decursul celor 10 ani de prezenta pe piata internationala.

    Gratie designului unic a bratului de strangere a cadrului, cat si a talpilor de sustinere a rotilor, suportul pozitioneaza automat bicicleta, in momentul in care o fixezi pe pozitie.

    Securizarea bicicletei se face rapid, prin simpla rotire a unui maner, prevazut cu limitator de cuplu de strangere cu click, aceasta functie controland eficient forta de strangere a cadrului bicicletei.

    Presiunea asupra cadrului, in zona de strangere, se distribuie uniform si pe o buna parte a circumferintei sale, datorita falcilor mari de fixare, prevazute cu tampoane moi din cauciuc. Aceasta functie, impreuna cu limitatorul cuplului de strangere, reduc la minim riscul deteriorarii cadrurilor sensibile, de genul celor din carbon.

    Montarea bicicletei se face in conditii maxime de siguranta, fiind eliminat riscul de a cadea in lateral, gratie falcii inferioare de fixare, prevazuta cu extensie.

    Stabilitatea rotilor este asigurata de talpile de sustinere robuste, cu design inteligent, echipate de cureluse de fixare cu eliberare rapida, care acum dispun si de mecanism de tensionare cu clichet. Tot ca noutate, pentru a putea cuprinde anvelope cu balon mai mare, dar si in scopul unei fixari foarte ferme, acestea au fost dispuse acum diagonal pe talpa de sustinere.

    Suportul dispune de o interfata intuitiva pentru pozitionarea sa pe ambele parti ale masinii, in scopul acestei operatiuni nefiind necesare scule aditionale ( precum la vechea generatie 591)

    Poate transporta o bicicleta cu greutatea maxima de 20 kg, diametrul cadrului de pana la 100 mm si roti de maxim 30'.

    Thule ProRide 598 este destinat montarii pe canalul T al barelor transversale din aluminiu - Thule WingBar Edge, WingBar, AeroBar sau SlideBar – cu ajutorul adaptorilor T-track 20x20mm inclusi in pachet. Optional, prin intermediul adaptorilor Thule 8895, montarea se poate efectua si pe barele transversale rectangulare din otel.

    Compatibil cu sistemul Thule One Key, care va permite sa folositi o singura cheie pentru mai multe produse Thule.

    Respecta normele de siguranta City Crash.

    Caracteristici:

    • Greutate maxima suportata(kg): 20
    • Material: Aluminiu
    • Greutate(kg): 4,2
    • Tip prindere: Pe bare transversale
    • Nr. maxim biciclete: 1
    • Diametru cadru: Pana la 100 mm
    • Antifurt suport: Da
    • Antifurt bicicleta: Da
    • Viteza maxima recomandata: 130 km/h
    • Dimensiune roti: diametru maxim 7.62 cm
    • Reglare automata a sistemului de prindere: Da
    • Fixare bicicleta: Cadru si roata
    • Sistem de fixare a rotilor: Da
    • Compatibil WingBar: Da
    • Compatibil SlideBar: Da
    • Compatibil AeroBar: Da
    • Compatibil SquareBar: Necesita adaptor: Thule ProRide SquareBar Adapter 8895
    • Certificat TUV: Da
    • Corespunde normelor CityCrash: Da
    Tip prinderePe bare transversale
    Greutate maxima suportata (Kg)20
    Nr. maxim biciclete1
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    5,00/5
    Bazata pe 2 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)
    0 1 2 3 4
    (5/5

    F multumit

    1 din 1 utilizatori au considerat acest review util
    Calitate :0 1 2 3 4

    Produsul a venit repede prin curier.
    Ambalat in cutia originala.
    Foarte usor de montat. L-am probat pe bicicleta si masina si imi place cum se comporta. Astept sa fac un drum de cateva sute de km sa vedem cum se comporta.

    0 1 2 3 4
    (5/5

    Suport biciclete

    3 din 3 utilizatori au considerat acest review util
    Calitate :0 1 2 3 4

    Foarte multumit de achizitie si, bineinteles, de amabilitatea celor de la dept. vanzari care in cel mai scurt timp au reusit sa aranjeze expeditia asa incat sa ma pot bucura de el in prima zi de sfarsit de saptamana. Produsul de foarte buna calitate, incredibil de usor de montat (....are doar vreo 3 Kg.), bicicleta si mai usor de montat ... cred :-) ... inca nu mi-am luat dar imi place sa ma invidieze vecinii crezand ca am. De cand l-am montat, chiar am observat o usoara scadere a consumului de combustibil; iarasi foarte usor de demontat intrucat are doar trei clapete de blocare ... l-am dat jos deocamdata pentru ca astazi se-anunta grindina si as vrea sa loveasca plafonul uniform ca nu cumva ulterior sa sara-n ochi neuniformitatea. NOTA 10 cu Felicitari ! E clar ca voi mai comanda si ca va voi recomanda - *****

    Admin (May 19, 2020):
    Va multumim frumos pentru review. Va stam la dispozitie si pentru achizitia bicicletei :)
    Pagina: 1

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs