Filtrează după
Sezon
Gen
Culoare
Mai mult... Mai puțin
Marime
Marime
Producători
Mai mult... Mai puțin
Preț
lei lei
Filtrează

Caciuli

CaciuliExista 80 produse.

  • Disponibil la comanda

    Dacă sunteţi pescar cu trup şi suflet, atunci tocmai căciula Delphin CARPER nu ar trebui să lipsească din garderoba dumneavoastră. Căciula confortabilă confecţionată din material acrilic cald, nu vă va lăsa cu siguranţă rece şi vă va încălzi ideal în timpul zilelor reci de toamnă sau iarnă pe malul apei.

    41,80 lei PRP: 44,00 lei
  • Disponibil la comanda

    Căciula Delphin RWR EAZY confecţionată din material acrilic cald îndeplineşte toate condiţiile stabilite pentru pescuit confortabil, plimbări în oraş, dar şi pentru alte activităţi de petrecere a timpului liber în timpul zilelor răcoroase. 

    34,20 lei PRP: 36,00 lei
  • Disponibil la comanda

    Căciula de stil Delphin RETRO confecţionată din material acrilic cald va deveni instantaneu piesa de design ieşită din comun a garderobei dumneavoastră. Ciucurele combinat din trei culori şi designul retro cu logo-ul mărcii Delphin, vă va capta atenţia la prima vedere.

    56,05 lei PRP: 59,00 lei
  • Disponibil la comanda

    Delphin Queen este o căciulă de damă extra caldă pentru zilele reci de iarnă. Datorită designului său prelucrat de culoare roz o veţi îndrăgi nu numai în timpul plimbărilor de iarnă pe malul apei dar şi în cazul purtării zilnice, aceasta şi în cazul în care nu sunteţi pescăriţă.

    60,80 lei PRP: 64,00 lei
  • Disponibil la comanda

    Căciulă blană proiectată pentru cele mai mari geruri. Atak! BOYAR ascunde în el câteva noutăţi care ajută la menţinerea confortului dumneavoastră termic în timpul zilelor reci de iarnă. Este proiectată în design Atak!

    77,90 lei PRP: 82,00 lei
  • Disponibil la comanda

    Căciula caldă Delphin Atak! EAZY o veţi utiliza în perioadele reci ale anului în timpul plimbărilor după prădători. Dar nu este destinată numai pescarilor. Culoarea sa decentă gri este utilizabilă şi la vânătoare, turism sau la plimbări de iarnă în oraş.

    38,00 lei PRP: 40,00 lei
  • Disponibil la comanda

    Căciula Delphin BOYAR este concepută să vă protejeze în cele mai vitrege condiții . BOYAR dispune de mai multe avantaje care vă vor asigura confort termic pe parcursul zilelor reci de iarnă. Căciula este de culoare kaki cu detalii negre, potrivită la pescuit sau vânatoare iar designul său stilat o recomandă și pentru o purtare în drumeții sau pe stradă.

    73,15 lei PRP: 77,00 lei
  • Disponibil la comanda

    Delphin FolkSchool - O căciula stilată, extra călduroasă dedicată zilelor reci de iarnă! Culoarea verde si designul sofisticat o recomandă pentru pescuit, călatorii sau sporturi de iarnă, dar și pentru purtarea de zi cu zi.

    58,90 lei PRP: 62,00 lei