Alege Filtre

Culoare
Capacitate incarcare
Lungime cutie(cm)
Latime cutie(cm)
Inaltime cutie(cm)
Capacitate incarcare(kg)
Lungime ambarcatiune
Lungimea curelei de fixare(cm)
Nr. maxim placi snowboard
Nr. maxim perechi de schiuri
Volum cutie(l)
Volum(l)
Deschidere cutie
Tip prindere
Nr. maxim biciclete
Greutate maxima suportata(Kg)
Gen
Marime
Marime
Marime incaltaminte
Marime mulineta
Sezon
Tip casca
Clasa
Lungime
Lungime naluca
Greutate naluca
Evolutie naluca
Numar segmente
Capacitate
Putere de aruncare
Tip fir
Diametru fir
Diametru coarda
Lungime fir
Marime carlig
Culoare carlig
Nr componente
Varsta
Producatori
Culoare
Tija
Lungime sageti
Grosime
Material
Diametru

Scutere submersibile

Scutere submersibileExista 12 produse.

 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Noul Yamaha PoolJet Seascooter este proiectat pentru distracția copiilor la piscina. Navigati în jurul piscinei sau lacului la viteze de până la 2 km / h. POOLJET-ul este încărcat cu elemente de siguranță, inclusiv un grătar de protecție și un sistem de control cu declanșare si oprire automată. Potrivit pentru tinerii supravegheați de adulți în vârstă de...

  1 198,00 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Performanță, distracție și emoție cu Yamaha Aqua Cruise. Ușor de asamblat și ușor de condus. Sisteme de protecție care includ blocarea comutatorului principal, protecția împotriva curentului, protecția la joasă tensiune, protecția la temperaturi înalte, protecția împotriva blocării, protecția împotriva atingerii degetelor.

  1 613,00 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Yamaha Scout Seascooter este excelent pentru snorkeling, înot și joacă în piscină.Acest model mai mic, mai ușor pentru adolescenți cu vârsta cuprinsă între 8 și 10 ani (până la 100 kg / 45,4 kg) este rezistent la apă până la 10 picioare și poate oferi o oră de joc pe o singură încărcare.

  1 035,00 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Seascooterul Yamaha RDS300 este ușor și eficient, cu un timp de funcționare de până la 1,5 ore, cu utilizare normală. Seascooterul cu o singură viteză va naviga la viteze de până la 4,8 km / h și este evaluat la o adâncime de 30 de metri. Perfect pentru scufundări recreative și aventuri snorkelling.

  3 806,00 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Pentru distracție de familie în piscină, la un preț foarte atractiv, Yamaha Seal Seascooter ruleaza cu o viteză de până la 2 mph / 3.2 km / h într-un design foarte compact, ușor. Dispunând de elemente de siguranță, inclusiv oprirea automată, controlul cu declanșare dublă, carcasa elicei cu clichet și flotabilitatea pozitivă. Siguranta este o necesitate...

  1 657,00 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Yamaha RDS200 Seascooter este un vehicul perfect pentru navigarea prin apă. Evolueaza la o adâncime de 65ft (20m) și o viteză de croazieră de 3.2mph (3.2km / h), RDS200 este proiectat atât pentru scafandri de agrement, cât și pentru pasionații de snorkeling.

  2 129,00 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Yamaha Explorer Seascooter este un model la nivel de intrare conceput pentru scafandri și snorkeleri mai tineri. Navigând la viteze de până la 4 km / h, cu o adâncime de 10ft (10m), Explorer este perfect pentru scufundări de mică adâncime, aventuri de snorkeling sau pentru a urmări peștii.

  1 889,00 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Modelul Yamaha 500Li Seascooter are cea mai bună putere și viteză din clasă. Conceput atât pentru scafandrii profesioniști, cât și pentru utilizatorii de agrement, acest puternic motor seascoter cu o putere de 500 de wați glisează prin apă la viteze de până la 7 km / h. Utilizatorii pot petrece mai mult timp în apă, scuterul folosind mai puțină energie.

  9 008,00 lei