Banda de alergare motorizata Techfit MT200, max. 150kg, 5CP, Afisaj LCD 7'', Conexiune USB/SD card

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu TECHFIT este compus dintr-o suita completa de echipamente cardio pentru antrenamente intense, alergare sau ciclism. TECHFIT este alegerea clara pentru cei care vor sa faca miscare, sa se antreneze din confortul caminului propriu.

WSI.MT200
Pret:  

3 199,00 lei

-5 367,81 lei

PRP: 8 566,81 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Banda de alergare motorizata Techfit MT200, max. 150kg, 5CP, Afisaj LCD 7'', Conexiune USB/SD card

Banda de alergare electrica Techfit MT200 este fabricata din materiale de inalta calitate, perfect conceputa pentru antrenamentul de zi cu zi.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu TECHFIT este compus dintr-o suita completa de echipamente cardio pentru antrenamente intense, alergare sau ciclism. TECHFIT este alegerea clara pentru cei care vor sa faca miscare, sa se antreneze din confortul caminului propriu.

Techfit iti pune la dispozitie aparate fitness care folosesc aplicatii de ultima ora, Kinomap, FitShow, Zwift, antrenamentele tale devin cat mai eficiente cu putinta. Produsele noastre sunt special concepute pentru a permite antrenamentul intr-un spatiu restrans, sunt silentioase, pot fi mutate, pliate si depozitate usor.

Banda de alergare electrica TECHFIT MT200 dispune de un motor de 2.5 CP, suporta o greutate maxima a utilizatorului de 150 Kg. Banda de alergare este dotata cu self-oil - auto lubrifiere, sistem de amortizare in 4 puncte, cheie de siguranta, inclinatie automata 15 %, bluetooth, port USB, MP3 Player si 12 programe presetate, este fabricata din materiale de inalta calitate, perfect conceputa pentru antrenamentul de zi cu zi!

Banda de alergare TECHFIT MT200N beneficiaza de un sistem de siguranta SoftDrop cu cilindru hidraulic, pentru o depliere automata in conditii optime.

USOR DE PLIAT & MUTAT
Banda MT200 poate fi pliata, avand depliere automata, cilindru hidraulic si SoftDrop si mutata cu usurinta in orice loc din caminul dvs.

AMORTIZARE CU 5 STRATURI
Sistemul de absorbtie al benzii MT200 in diferite puncte este ideal pentru a va proteja genunchii de socuri.

INCLINARE AUTOMATA
Puteti obtine 15 inclinatii diferite regland cu usurinta direct de pe consola pentru a obtine o intensitate diferita de rulare si pentru un efect cat mai bun al alergarii.

SENZORI RITM CARDIAC
Cele doua manere de stabilitate ale benzii au integrate senzori pentru masurarea ritmului cardiac pentru monitorizarea starii fizice.

SISTEM LUBRIFIERE
Lubrifierea benzii este asigurata prin sistemul de ungere pentru o functionare optima si mentenanta produsului.

CONECTIVITATE&DIVERTISMENT
Pentru sesiuni live de alergare in toata lumea, va puteti conecta prin Blutooth la aplicatiile compatibile: Kinomap, ZWIFT si FitSHOW. Utilizati USB-ul, Bluetooth, MP3, sa va conectati telefonul, sa ascultati muzica preferata la difuzoarele MT-ului 200 si fa sesiune de alergare mult mai captivanta.

VITEZA DE ALERGARE
Banda este echipata cu un motor de inalta calitate, viteza maxima este de pana la 18 Km/h, ceea ce poate satisfice intensitatea diferita a exercitiului.

SUPRAFATA DE ALERGARE
Dimensiunea de 130 cm x 48 cm ( L x l ) a suprafetei de alergare va permite efectuarea antrenamentului in cele mai bune conditii, iar textura covorului de rulare anti-statica, anti-alunecare, previne in mod eficient alunecarea, asigurand siguranta in timpul alergarii sau mersului.

Informatii aditionale

GamaPentru acasa
TipElectrica
FunctiiInclinare automată 15%
AfisajEcran LCD 7" ce afiseaza: Viteza, distanta, timp, calorii, puls
Informatii generaleFiltru EMC
Bluetooth APP IFITSHOW
Sistem Auto-lubrifiere
Motor putere maxima: 5 HP
Viteza: 1 - 18.0 km/h
Sistem hidraulic de pliere
12 programe interne inteligente sportive
Testarea ritmului cardiac
Suport iPad/telefon mobil
Suport pentru MP3 player
Conexiune USB/SD card

FILTRU EMC:
In apropierea dispozitivelor electronice si a sistemelor de control, se afla adesea echipament de putere inalta si alimentate in aceste conditii este posibil ca circuitele electronice sa fie afectate de componente electrice intr-un mod in care pot afecta buna functionare a echipamentelor.Aceste interferente sunt cauzate de probleme de alimentare, distorsiuni de armonice si de tensiuni tranzitorii.
Interferentele purtate de cabluri pot fi divizate in doua grupe : asimetrice si simetrice.
Interferentele simetrice apar pe firul de faza ce are ca referinta firul de nul.Trecerea interferentelor de la si inspre victima da nastere unei diferente de potential, care pot fi reduse de conectarea unui capacitor.
Interferentele asimetrice. Aceste interferente au ca referinta pamantul.Ele apar pe firul de faza si pe firul de nul, amandoua avand ca referinta firul de impamantare.Prin implantarea unui capacitor inaintea unei potentiale victime, interferentele pot fi reduse semnificativ.
In realitate un mix al celor doua tipuri de interferente vor fi intalnite.
Filtrele sunt folosite pentru a atenua interferentele conduse fara a afecta sursa.Aceste filtre atenueaza efectiv interferentele ce vin din exterior care pot afecta echipamentul sensibil cat si interferentele ce ies din sistem de la echipament, care pot intra in sistemul de alimentare.
Produsul este conform normativelor LVD si EMC.
Suprafata de alergare (mm)1300 x 480
Greutate suportata (Kg)Maxim 150
Greutate produs (Kg)80
Dimensiuni (mm)1700 x 800 x 1350

Greutate maxima suportata (Kg)150
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs