Minge semi-sferica fitness Dynamic SCHILDKRÖT

Mingea semi-sferica fitness Dynamic de la Schildkröt inlocuieste simultan 4 aparate de fitness.

960038
Pret:  

199,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Minge semi-sferica fitness Dynamic SCHILDKRÖT primesti 19 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 5,70 lei.

    Minge semi-sferica fitness Dynamic SCHILDKRÖT

    Caracteristici:

    • Placa de echilibru: cerinte mult mai ridicate privind coordonarea si echilibrul;
    • Trainer abdominal: exercitii abdominale mult mai eficiente (pentru grupe musculare mari si profunde);
    • Spate: se potriveste mai bine coloanei vertebrale decat obisnuitul "Backendehner";
    • Minge gimnastica: economie de spatiu si poate fi, de asemenea, reglat in inaltime pentru a fi folosita pe post de scaun;
    • Material: PVC;
    • Greutate maxima suportata: 120 kg.

    Sfaturi de utilizare: 

    Antrenamentul pe mingea semi-sferica va creste eficacitatea exercitiilor, deoarece efectul de instabilitate activeaza si muschii adanci. Respirati intotdeauna constant. In exercitiile dinamice, inspirati cand mingea este in miscare ascendenta si expirati cand mingea este in miscare descendenta. Acordati atentie executarii corecte si foarte lenta a miscarii. Daca durerea survine in timpul antrenamentului, solicitati sfatul medicului. In functie de nivelul dumneavoastra de antrenament, o perioada mai lunga de exercitii fizice este recomandata. Ar trebui sa va simtiti confortabil. Antrenamentul nu ar trebui sa se simta prea greu. Pentru a obtine rezultate optime cu cat mai putina pregatire posibila, ar trebui sa va antrenati cel putin 10 minute de 2-3 ori pe saptamana. Cercetarea stiintifica confirma faptul ca succesul formarii musculaturii depinde in principal de regularitate. In timp, se va produce un efect de antrenament. Pentru a va provoca in permanenta corpul, puteti, de exemplu, sa cresteti numarul de repetari / durata exercitiilor, sa faceti miscarea mai lenta, sa alegeti variante cu un grad mai mare de dificultate, sa repetati secventa de exercitii o data sau de trei ori. Mingea semi-sferica este, de asemenea, potrivita pentru exercitii de echilibru atunci cand stati pe partea plata. 

    AVERTISMENT: Exercitiile de echilibru  pot duce la caderi si pot aparea pe propriul dvs. risc. Asigurati-va in permanenta ca aveti spatiu suficient in jurul dumneavoastra.

    Folosirea mingii semi-sferice ca perna pentru scaun: 

    Puteti modifica cantitatea de aer in functie de nevoile dvs. individuale. Atunci cand exista o cantitate mare de aer, mingea se curbeaza si efectul de trambulina (efect de vibratie verticala) creste. Cu o cantitate mica de aer se creeaza o adancitura semnificativa, mingea este mai instabila si efectul de balansare creste. Pentru a reduce cantitatea de aer, scoateti acul din lateralul manerului pompei, introduceti-l (fara pompa) in supapa pana cand se opreste, apoi apasati pe jumatate. Daca apare o bula neplacuta a mingii sub sezut, trebuie sa continuati sa stati pe minge sau sa schimbati cantitatea de aer. Cu o cantitate mica de aer puteti sta si pe partea plata a mingii. Pentru a optimiza postura de sedere, ar trebui sa stati mai mult in partea din fata a mingii, in spatele dumneavoastra trebuie sa apara o bula de aer in minge. Majoritatea oamenilor stau prea in spate. Unghiul optim este de 110 ° pana la 120 ° intre trunchi si coapsa. Prin ajustarea cantitatii de aer, puteti optimiza inaltimea mingii semi-sferice atunci cand o folositi ca perna pentru scaun. Mingea semi-sferica este o alternativa pentru antrenamentele pentru spate si pentru postura. Puteti creste timpul de sedere cu atunci cand va imbunatatiti forma fizica.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs