Sonda sonar LOWRANCE LiveSight

Completarea perfectă a oricărui sistem HDS LIVE, sonarul LiveSight™ transformă pescuitul în pescuit la vedere, cu vedere în timp real ale momelilor și ale mișcărilor peștilor. Urmăriți peștii reacționând la momeala dvs. - așa cum se întâmplă - și obțineți informații despre ceea ce funcționează, ce nu este și ce trebuie să faceți în continuare.

000-14458-001
Pret:  

7 458,80 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Sonda sonar LOWRANCE LiveSight primesti 745 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 745 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 223,50 lei.

Sonda sonar LOWRANCE LiveSight

Cel mai bun instrument live de căutare a peștilor sonar disponibil

Pescarii vor putea să se uite mai ușor la momeală,i să găsească și să urmărească peștii cu LiveSight. Cu cea mai largă rază sonară și o rază mai mare de acțiune, LiveSight oferă pescarilor o vedere mai largă a coloanei de apă, facilitând urmarirea și rămânerea pe zonele cu pește.

Vizualizați cu LiveSight impreuna cu sonar tradițional

Vizualizați sonarul tradițional alături de cel in timp real ale mișcărilor de năluci și pești atunci când utilizați LiveSight într-o poziție orientata în jos. Localizați peștele cu sonar tradițional, apoi urmariti peștele cu LiveSight.

Țintește peștii din fața sau de sub barca ta

Perfect pentru drop shotting și jigging-ul vertical sau urmărirea momelii în fața bărcii dvs., LiveSight ™ vă ajută să supravegheati peștii, astfel încât să știți dacă se hrănesc în mod activ. Montați traductorul într-o poziție orientată spre față pentru a lansa spre pește sau montați-l într-o poziție orientată în jos pentru jigging vertical sub barca dvs.

Caracteristici cheie:

  • Vedeți mișcările peștilor în timp real sub sau în fața bărcii dvs.
  • Privește peștii reacționând la momeala ta
  • Peștele este ușor de urmărit cu cea mai largă rază sonară și cea mai lungă rază de acțiune
  • Știți dacă peștii se hrănesc activ
  • Ideal pentru drop shot, jigging vertical sau urmărirea momelilor în fața bărcii
  • Complementul perfect pentru Active Imaging
  • Orientarea în jos suporta LiveSight și sonar tradițional
  • Poate fi montat în poziții orientate înainte și în jos
  • Compatibil cu HDS LIVE și HDS Carbon (Carbon necesită un modul PSI-1).
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs