Motor electric MotorGuide Xi3-55SW 54" 12V Pinpoint GPS

MotorGuide are astazi o reputatie internationala pentru calitatea intransigenta a motoarelor sale de pescuit cu lansete tractate si este apreciat atat de pescarii de competitie, cat si de amatorii exigenti. MotorGuide intra in era digitala, iar pescuitul la trena sau din miscare nu va mai fi niciodata la fel!

AN.941600060
Pret:  

7 949,00 lei

-251,00 lei

PRP: 8 200,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Motor electric MotorGuide Xi3-55SW 54" 12V Pinpoint GPS

Atentie! Acest produs se achita integral inainte de a fi desigilat, probat si ridicat din depozit.

Xi3 Wireless Saltwater 55lb 54" with Pinpoint GPS

De-a lungul timpului, MotorGuide a creat pur si simplu standardele in materie de inovatie, de inginerie de precizie, de performante si de fiabilitate.

MotorGuide are astazi o reputatie internationala pentru calitatea intransigenta a motoarelor sale de pescuit cu lansete tractate si este apreciat atat de pescarii de competitie, cat si de amatorii exigenti.

MotorGuide intra in era digitala, iar pescuitul la trena sau din miscare nu va mai fi niciodata la fel!

Tehnologia digitala face parte din viata noastra de zi cu zi si o gasim in telefoanele mobile, in sistemele de divertisment la domiciliu si in majoritatea componentelor electronice de ultima generatie si acum intra in lumea pescuitului!

Asa cum a facut-o de atatea ori in ultimii patruzeci de ani, MotorGuide deschide calea si integreaza aceasta tehnologie mult testata in motoarele de pescuit electrice cu lansete tractate. Incorporand tehnologia digitala, MotorGuide doteaza motoarele de pescuit cu lansete tractate de viteza variabila cu imbunatatiri impresionante la nivelul performantei, al fiabilitatii, al capacitatilor si al functionalitatii!

Cele 12 puncte forte ale motorului MotorGuide Digital

  1. 40 de ani de suprematie
    Progresul tehnologiei digitale in motoarele de pescuit cu lansete tractate apartine in exclusivitate lui MotorGuide, de peste patruzeci de ani numele cel mai cautat pentru motoarele de pescuit electrice cu lansete tractate.
  2. Materiale de calitate superioara
    Motoarele de pescuit cu lansete tractate MotorGuide si-au creat o reputatie de durabilitate datorita utilizarii metalelor, a aliajelor si a materialelor compozite selectate cu atentie pentru toate elementele lor. Motoarele MotorGuide nu contin plastic!
  3. Un serviciu postvanzare linistitor
    Motoarele de pescuit cu lansete tractate MotorGuide beneficiaza de un serviciu postvanzare ireprosabil din partea retelei noastre de distribuitori.
  4. Modulul digital este complet protejat de factorii externi
    Noul dispozitiv digital MotorGuide este integrat intr-un modul complet sigilat intr-o carcasa etansa din epoxi si protejat de caldura, umiditate, corodare, socuri.
  5. Temperatura mai scazuta
    Motoarele digitale MotorGuide se invart la o temperatura vizibil mai scazuta si dureaza mai mult timp decat modelele similare.
  6. Intensitate mai redusa si tensiune limitata pe baterie
    Motoarele sunt dotate cu un microintrerupator care necesita o intensitate mult mai scazuta decat modelele conventionale, ceea ce supune bateria la tensiuni mai scazute.
  7. Eficienta si longevitate crescute ale motorului
    Modulul de control este situat in zona inferioara a motorului in scopul garantarii unei eficiente energetice maxime si a unui flux de curent electric mai coerent.
  8. O baterie mai rezistenta pentru un pescuit agreabil prelungit
    Eficienta legendara a vitezei variabile a motoarelor MotorGuide prelungeste durata de viata a bateriei si va permite sa petreceti mai mult timp pe apa.
  9. Interferente cu sonarele virtual eliminate
    Analiza mai precisa si controlul semnalelor prin motorul digital fac inutile majoritatea firelor, tranzistorilor si intrerupatoarelor cu energie electrica crescuta responsabile pentru interferentele cu sonarele din motoarele similare.
  10. O functionare mai tacuta si mai flexibila
    Functionarea cu viteza variabila este atat de flexibila si de tacuta incat va puteti apropia fara probleme de pesti.
  11. Durabilitate asigurata reglarea automata a motorului
    Motoarele digitale MotorGuide se autoregleaza, ceea ce garanteaza o mai mare durabilitate si o utilizare prelungita.
  12. O mai mare functionalitate
    Motoarele digitale MotorGuide sunt dotate cu module de servicii adaptabile, care ii amelioreaza extrem de mult functionalitatea.

Specificatii:

Putere maxima55 livre
Lungime ax54"
Material axComposite
Volti12
Control acceleratieDigital Variable Speed Control
ActionareTelecomanda wireless inclusa, optional pedala wireless
Directie deplasareInainte
DirectieDual Cable/VRS Steering
Elice3-Blade Machete
Sonda sonar integrataNu
Pinpoint GPSDa
Garantie2 ani
CuloareAlb
Tip motorElectric
Putere motor55 lb
Tip cizmaLunga
Voltaj12 V
GPS incorporatDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs