Stimulator hranire pesti Hidrowave Catfish H2 System - TH Marine

Noul dispozitiv Hydrowave Catfish H2 Electronic Stimulator se bazează pe succesul versiunii inițiale a Hydrowave și oferă acum câteva îmbunătățiri noi.

AN.HW-PKG-H2CAT
Pret:  

2 983,00 lei

-200,00 lei

PRP: 3 183,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Stimulator hranire pesti Hidrowave Catfish H2 System - TH Marine

Acum, oferind 9 modele de sunet pentru o versatilitate sporită, noul Catfish H2 oferă de asemenea cinci opțiuni de întârziere pre-programate, variind de la 15 la 120 de secunde. Un nou ecran LCD de 2,5 "mai mare face operațiunea chiar mai ușoară, iar H2 are și un aspect nou, elegant. Chiar mai ușor de utilizat și instalat, noul Hydrowave Catfish H2 dispune, de asemenea, de un port de expansiune cu acces ușor pentru sunete suplimentare și un difuzor combinat, cu cablu de alimentare plug-in.



Un Stimulator de Alimentare Electronic bazat pe simturile reactive de somn și alte pești predatori, Hydrowave Catfish H2 oferă cea mai recentă tehnologie patentată, care emite sonore, imitând în mod efectiv sunetele subacvatice de pește de momeală și activități de hrănire a peștilor. Cercetările au demonstrat că aceste sunete stimulează impulsurile de hrănire în peștele de vânat.

Transmisiile de sunet tactile emise de amplificatoarele fine HydroWave Catfish H2 sunt diferite de cele obișnuite, deoarece acestea sunt sunetele și vibrațiile pe care le puteți simți de fapt. Sunetele tactile sunt ceea ce peștii răspund. Unitatea emite unde de sunet care simt peștele ruinat, aud și simt ca activități de pește de momeală naturală - pentru a "aprinde o frenezie hrănitoare".

Biologii au știut de mult timp peștii auzind și simțind pradă printr-un sistem complex care include valuri de sunet, vibrații și presiune. Prezența momelii împreună cu alți pești care hrănesc este ceea ce provoacă un răspuns, și acest lucru nu este declanșat doar de sunet. Trebuie să aveți toate ingredientele - presiunea, vibrația și sunetul - combinate la frecvența potrivită pentru a stimula răspunsul la hrănire.

Toate sunetele și buclele sunetului sunt programate în software-ul unității. Nu există încărcare de programe și / sau sunete necesare. Operațiunea este cu adevărat o procedură de alegere și joc.

Hidrocentrul HydroWave Catfish H2 dispune de o carcasă rezistentă la apă, care este 100% rezistentă la apă. Au fost efectuate teste extinse pentru a se asigura că carcasa și componentele electrice ar rezista la lovitura constantă a condițiilor de navigație

Difuzorul Hydrowave Catfish H2 se montează pe partea inferioară a unității inferioare a motorului de cărucior și se potrivește cu toate modelele motoarelor de rulare (cu fermoar inclus), deasemenea este prevăzut cu un montant opțional pentru transmisie pentru utilizarea cu motoarele de rulare automată sau dacă nu aveți motor de remorcare la toate (mount-ul transom disponibil prin intermediul HydroWave). Difuzorul este multi-direcțional, astfel că nu contează în ce direcție este motorul de tracțiune îndreptat sau dacă unitatea este montată pe traversa barcii. Când se montează pe motorul de rulare, difuzorul se fixează ușor împotriva unității pentru a se potrivi perfect, hidrodinamic. Funcționează cu o sursă de alimentare de 12 volți.

Noile caracteristici suplimentare:

-9 modele de sunet
-5 opțiuni de întârziere programate (15/30/45/60/120 secunde)
Sunet de calitate pe 16 biți
Afișaj cu cristale lichide de 2,5 inch
- Port de expansiune cu acces facil pentru sunete suplimentare
- Noul aspect uimitor
- Difuzor combinat, plug-in cablului de alimentare

Ce e in cutie:

- Unitatea H2 de Catfish H2
-6 picior Cablu de alimentare
Difuzor cu direcție optică cu cablu de 14 picioare
- Suport de montare unită
-18 inchi Zip Tie (Cantitate 2)
-8-inch Zip Tie (Cantitate 6)
- Ghidul utilizatorului care include garanția.

Sunete incluse in Hidrowave Catfish H2:

1) Shad pasiv
2) Shad Frenzy
3) Scool Shad
4) Treci peste Jack / Hering Pasiv
5) Skip Jack / Frenzy de hering
6) Salvează Școala Jack / Hering
7) pasiv pasionat
8) Școala de brasaj / Sunfish
9) Frenzy de la Bream / Sunfish.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs