Sonar si chartplotter SIMRAD NSS9 Evo 3S, 9'', fara traductor

Acest touchscreen de înaltă definiție de 9" oferă conectivitate GPS, ecosounder și wiress într-un pachet compact care este perfect pentru consolele centrale. Preia controlul graficului, al radarului, al sonarului și multe altele intr-un singur afișaj sau al rețelelor multiple de afișare din toată familia evo3 NSS pentru a vă crea sistemul perfect.

000-15405-001
Pret:  

15 720,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Sonar si chartplotter SIMRAD NSS9 Evo 3S, 9'', fara traductor primesti 1572 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1572 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 471,60 lei.

Sonar si chartplotter SIMRAD NSS9 Evo 3S, 9'', fara traductor

Navigați, preluați controlul și bucurați-vă de un nivel fără precedent de funcționalitate încorporată cu SIMRAD NSS evo3. Tehnologia de afișare HD SolarMAX ™ oferă o claritate excepțională și unghiurile de vizualizare ultra-largi, combinate cu un ecran tactil pentru toate condițiile meteo și tastatură extinsă pentru control total în toate condițiile.

Navigati cu încredere cu sonda ForwardScan sau pescuiti mai ușor cu ajutorul tehnologiei StructureScan® HD și a tehnologiei Broadband Sounder ™ cu canal dual-channel CHIRP. Wi-Fi-ul încorporat permite accesul la serviciile online GoFree® și oferă monitorizarea smartphone-urilor și controlul comprimat pentru a extinde acoperirea ecranului cu mult peste cârma.

NSS9 Evo 3S dispune de un afișaj de 9 inch, ideal pentru consolele centrale și alte instalații în care spațiul este unul premium. 

  Afișaj HD cu ecran lat de 9 inch SolarMAX ™
    Controlul fiabil în toate condițiile: comutați fără probleme între multi-touch și o tastatură completă cu cadran rotativ
    Ecosounder integrat, care include sonor CHIRP cu două canale, sonar ForwardScan® și imagistică StructureScan® HD
    Adăugați imaginile StructureScan® 3D, capabilități avansate de bandă largă Sounder ™ și multe altele prin intermediul modulelor Simrad
    Extindeți-vă opinia cu ajutorul radarului de compresie Halo ™ Pulse, a tehnologiei de bandă largă 3G ™ / 4G ™ și a altor soluții radar Simrad
    Luați control complet asupra sistemelor autopilot Simrad cu ecranul tactil NSS evo3 sau tastatura
    Conectivitatea NMEA 2000® permite monitorizarea integrată a motorului, controlul sistemului de sunet și multe altele
    Navigați cu precizie cu un receptor GPS / GLONASS de 10 Hz încorporat cu câștig mare
    Bucurați-vă de planificarea mai ușoară a călătoriei cu ajutorul tehnologiei TripIntel ™ și de asistența pentru Navionics Autorouting / C-MAP Easy Routing (rutare automată indisponibilă în America de Nord)
    Built-in GoFree ™ Wi-Fi permite funcții online și monitorizare smartphone / control tabletă
    Alegeți instalarea cu montare pe perete pentru a obține un aspect de sticlă cu profil redus sau pentru montare pe suport pentru a instala aproape oriunde.

GPS incorporatDa
Diagonala ecran9 inch
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs