Sonar HUMMINBIRD Helix 10 CHIRP MEGA SI+ GPS G3N

Un nou sonar Helix din familia Humminbird cu multe inovații și îmbunătățiri de performanță față de versiunile anterioare.

596962
Pret:  

10 194,90 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Sonar HUMMINBIRD Helix 10 CHIRP MEGA SI+ GPS G3N primesti 1019 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1019 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 305,70 lei.

Sonar HUMMINBIRD Helix 10 CHIRP MEGA SI+ GPS G3N

DUAL SPECTRUM CHIRP - Senzor CHIRP nou, dezvoltat și îmbunătățit

Separarea țintelor a fost îmbunătățită și, astfel, s-a obtinut o distincție îmbunătățită între două ținte, cum ar fi structurile și peștele. În acest fel, peștele poate fi găsit și mai bine pe fundul apei. În cele din urmă, raza in forma de secera pentru gasirea peștilor este sunt acum la fel de buna ca cele ale Garmin, Lowrance sau Raymarine cu o acoperire de 42°.

  •     Raza completa: 150-220 kHz - separare țintă îmbunătățită
  •     Rază larga: 140-200 kHz, 42° - acoperire maximă
  •     Rază îngustă: 180-240 kHz, 25° - vedere a solului îmbunătățită.

MEGA performanta cu megahertz

Side Imaging și Down Imaging continuă să funcționeze în gama megahertz. Imaginile dezvăluie acum detalii maxime, deoarece calitatea rezoluției s-a îmbunătățit dramatic față de alte dispozitive Kilohertz. Calitatea prezentării este aproape fotorealistă - datorită și afișajului de înaltă rezoluție. În condiții perfecte, se spune că s-ar putea identifica chiar speciile de pește. Acest lucru este susținut în continuare de SwitchFire și Time Variable Gain (TVG), care asigură că dimensiunile peștilor sunt afișate în adâncimi diferite, în dimensiuni reale previzibile și mai ales vor fi afișată astfel încât să le putem vedea și noi. Cu puțină practică, dimensiunea peștilor țintă ar trebui să fie determinată cu aproximatie.

MEGA Side Imaging cu CHIRP and SwitchFire

MEGA Imaging este o evoluție absolută a clasicelor side si down imagining. Cu Humminbird MEGA Side Imaging, sonarul GPS G3N Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) poate furniza imagini fotorealiste într-o calitate nouă, inegalabilă. Acest lucru este posibil datorită frecvențelor mari de transmisie. În loc de 455 kHz semnalul este trimis și primit în intervalul de frecvență megahertz. 1,2 MHz sunt posibili. Acest lucru reușește uneori cu noul codificator HDSI. Rezoluția și claritatea sunt mult mai mari cu un factor de 3 decât în ​​clasicul SI și pot recunoaște, de asemenea, contururile și aripioarele peștilor. Ecosounderul GPS G3N Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) are, de asemenea CHIRP în Side si Down Imaging, precum și SwitchFire în SI. Ca urmare, sunt obtinute imagini fotorealiste care nu sunt realizate în prezent de alte dispozitive din punct de vedere al clarității, detalierii și rezoluției în combinație cu MEGA Imaging.

Pentru MEGA Side Imaging aveți o autonomie de aproximativ 40 de metri pe fiecare parte. Desigur, puteți mări scanarea, chiar dacă obiectul este la 20 de metri de barcă. Puteți chiar marca pește și alte locuri interesante care sunt departe de barca de pescuit cu un punct de acces! Această tehnologie este atât de eficientă încât puteți obține mai multe cunoștințe, despre pește și structuri in câteva minute, decât pescarii locali care frecventeaza zilnic apele respective. Tot de ce aveti nevoie este o barcă pe care sa o puteti monta.


Broadband Chirp Sonar

Echipat cu un sonar cu adevărat în broadband Chirp 2D, ecosounderul Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N poate captura imagini super clare și detaliate. Chiar și un banc compact de pește poate fi separat individual și un răpitor la pândă poate fi identificat în imagine. Adevăratul Chirp broadband este fundamental diferit în ceea ce privește performanțele față de pseudo-Chirp al multor altor ecosoundere. Ca o indicație, banda de frecvență Chirp poate fi selectată liber (Chirp scăzut, mediu sau înalt). Cel mai important, puteți seta frecvențele de început și de sfârșit ale fiecărui Chirp. Ecosounderele Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N sunt printre puținele care sunt capabile să facă acest lucru.

Chirp

AutoChart Live

Vreți să vă creați propria hartă live? Atunci, sunteți la locul potrivit cu AutoChart Live de la Humminbird - cu acest sistem excelent, maparea live este posibilă, deoarece este posibilă doar cu Garmin. Chiar si duritatea și vegetația solului este preluata automat și poate fi suprapsa cu transparență liber selectabilă prin intermediul hartilor nautice electronice al Navionics. Toate ecosounderele Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N au această caracteristică ingenioasă.

Aveți până la 8 ore de înregistrare în adâncime disponibile - ca abonament trial. Pentru spatiu nelimitat, aveți nevoie de cardul SD suplimentar Zero Line, care oferă dispozitivului intern memorie pentru câțiva ani de explorare a apei. De altfel, cartela SD Zero Line este, de asemenea, inclusă în cele două versiuni complete ale AutoChart PC și AutoChart PC Pro.

Autochart_2

Interfata Bluetooth

Ecosounderele Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N au o interfață Bluetooth integrată. Cu aceasta, sonarul nu este controlabil de la distanță (există o telecomandă RC-2 opțională), dar puteți seta telefonul smartphone pentru a vizualiza apeluri, mesaje text, puterea semnalului și starea bateriei de pe Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N. Acest lucru este util dacă doriți să vă protejați smartphone-ul de apă și nu doriți să-l expuneți la rutina aspră de pescuit.

Bluetooth2

Wireless operated

O telecomandă Bluetooth opțională vă va permite să acționați sonarul Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N din fiecare unghi al bărcii de pescuit. Puteți seta puncte de parcurs, mări, regla sensibilitatea sau puteți selecta vederile preferate printr-o simplă apăsare a unui buton. Telecomanda este complet programabilă - puteți atribui orice funcție oricărui buton: porniți sau opriți, acționați transmițătorul 360 imaging sau puteți salva o funcție de ancorare i-Pilot LINK Spot-Lock pentru a vă menține barca de pescuit pe loc in caz de vânt sau vreme nefavorabilă.

wireless

Sloturi Dual SD Card

Fiecare Humminbird Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N Echo Sounder este echipat cu două sloturi pentru card SD. Așadar, puteți lucra cu diagrame nautice Navionics și, în același timp in care, în al doilea slot SD Card, salvați puncte de acces, capturi de ecran, date de sonar și înregistrari. Al doilea slot SD se potrivește optim cardului dvs. Zero Line pentru datele AutoChart Live, permițându-vă să creați hărți de adâncime personalizate. Așadar, aveți la dispoziție întreaga gamă de opțiuni și, ca plus semnificativ, mai mult pește la bord spre sfârșitul zilei de pescuit.

2 SD Card Slots

Ethernet

Seria Helix 10 CHIRP G3N de la Humminbird se conecteaza la rețea datorită portului Ethernet încorporat. Acest lucru vă permite să va conectați mai multe dispozitive, să partajați puncte de cale și multe alte date. Prin Ethernet puteți alege ingenios între diferite codificatoare - de ex. un Sonar Minn Kota US2 sau un codificator de imagini Humminbird 360, care îl va pune la dispoziția tuturor ecosounderelor din rețea, dacă doriți.

Ethernet

Autopilot

Ecosounderele Humminbird Helix sunt compatibile cu sistemul autopilot Humminbird. Aceasta preia controlul bărcii dvs. și vă păstrează cursul chiar și in caz de vânt sau valuri. Puteți urma traseul direct cel mai scurt către destinație, precum și un traseu special, ambele configurabile în câteva secunde. Sistemul cu pilot automat nu este doar confortabil și sigur, dar vă ajută și să economisiți combustibil.

Autopilot

NMEA 2000

Portul NMEA 2000 face posibilă transferul datelor externe direct pe Helix 10 G3N. Astfel de date pot proveni de la dispozitive foarte diferite. Este posibilă citirea informatiilor colectate de la motorul bărcii, cum ar fi capacitatea rezervorului, consumul de combustibil sau viteza curentă sau chiar datele meteorologice din module externe. Aveti nevoie doar de o conexiune la dispozitivele compatibile NMEA 2000 și toate datele vor fi prezente pe ecosounder.

NMEA2000

Platforma Multimedia

Este clar că un astfel de ecosounder MEGA poate face mai mult decât găsi pesti. De aceea, are și interfață Bluetooth și NMEA și este complet gata de rețea. Construiți-vă propriul Ethernet la bord. Transformați Humminbird Helix 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N într-un centru de control. Controlul motorului, accesul la alte ecosoundere si smartphone-uri cu mesaje text și afișarea apelurilor pot fi obținute cu telecomanda Humminbird RC-2 din orice zona a ambarcațiunii. Vă puteți conecta chiar și la iPilot sau Humminbird 360 Imaging. Și nu este complicat, nu trebuie să reajustați totul. Trei butoane de apelare rapidă pot fi programate pentru o configurare perfectă și sunt gata de utilizare printr-o simplă apăsare.

Alte caracteristici:

  • Functie zoom, screen splitting si bottom look;
  • Identificare pesti;
  • Senzor integrat de temperatura;
  • Trasarea punctelor de navigare și înregistrarea rutelor;
  • Schimarea frecventei;
  • Mod 2D cu DualBeam Plus;
  • GPS tracking;
  • Viteza scroll ajustabila;
  • Alarma acustica si vizuala pentru pesti, adancime si temperatura;
  • Frecvente Encoder 83/200/455/800 kHz / 1.2 MHz;
  • Compatibil cu Humminbird 360 Imaging, AIS, antena GPS externa si PC;
  • Ironing or built-in installation;
  • Menu de navigare tradus in 25 de limbaje pre-instalate;
  • Montare pe spate cu encoder si 6 metri de cablu encoder.

Specificatii tehnice:

Afisaj: Diagonala: 10.1 inches (256.5 mm)
Pixel Matrix: WXGA 600V x 1024H
Tip Display: TFT color
Backlight: LED

Communicatie: NMEA 0183, Ethernet
Consum: intre 10 si 20 volts DC, 2.4 A
IPX7 waterproof/submersibl la 1 metru pentru 30 minute

Frecventa Bluetooth: intre 2402 si 2480 MHz
Bluetooth output power: 10 dBm typical

CHIRP MEGA Side Imaging + Transducer: XM 9 HW MSI T
(include senzor de temperatura incorporat)

Frecvente Side Imaging: 455 kHz, 800 kHz, MEGA Hz
Adancimi:
455 kHz: 800 ft (244 m)
800kHz: 250ft (76m)
MEGA: 400ft (122m)

Aria de acoperire:
455 kHz: 86 ° @ -10 dB in 455 kHz
800 kHz: 86 ° @ -10 dB in 800 kHz
MEGA: 86 ° @ -10 dB in MEGA kHz
Output power (MAX): 500 watts (RMS), 4000 watts (peak to peak)

Frecvente Down Imaging: 455 kHz, 800 kHz, MEGA
Adancimi:
455 kHz: 400 ft (122 m)
800kHz: 125ft (38m)
MEGA: 200 ft (61 m)

Aria de acoperire:
455 kHz: 75 ° @ -10 dB in 455 kHz
800 kHz: 45 ° @ -10 dB in 800 kHz
MEGA: 75 ° @ -10 dB in MEGA kHz
Output power (MAX): 500 watts (RMS), 4000 watts (peak to peak)

Dual spectrum
Frecventa standard de operare: 150 kHz - 220 kHz
Adancime: 1000 feet (305 m)

Aria de acoperire:
Full: 42 ° @ -10 dB at 150-220 kHz
Wide: 42 ° @ -10 dB in 140-200 kHz
Narrow: 25 ° @ -10 dB in 180-240 kHz
Output power (MAX): 500 watts (RMS), 4000 watts (peak to peak).

Pachetul contine:

  • HELIX 10 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G3N cu suport de montare pentru montare permanenta
  • Cablu voltaj
  • MEGA transom transducer IMAGING transducer XM 9 HW MSI T cu acesorii de montare.

Greutate pachet: 10 Kg.

Software update: https://www.humminbird.com/support/software-updates/HELIX-10-CHIRP-MEGA-SI-PLUS-GPS-G3N-v-2-110

GPS incorporatDa
Diagonala ecran10 inch
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs