Afumatoare peste portabila ENERGO TEAM Fish Smoker 40x24x10cm

Afumatoare de peste portabila este un dispozitiv adresat pescarilor care vor sa isi gateasca singuri capturile. Excelenta pentru utilizarea in aer liber, in timpul sesiunilor prelungite de pescuit.

0 1 2 3 4  
(4 Review-uri)
74928000
Pret:  

239,00 lei

 In stoc
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Afumatoare peste portabila ENERGO TEAM Fish Smoker 40x24x10cm primesti 23 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 23 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 6,90 lei.

Afumatoare peste portabila ENERGO TEAM Fish Smoker 40x24x10cm

Afumatoarea este construita din aluminiu, un material durabil si foarte usor de curatat. Datorita greutatii reduse si spatiului mic pe care-l ocupa, afumatoarea poate fi usor transportata, fara a ocupa un volum considerabil.

Prepararea unui peste proaspat nu a fost niciodata mai usoara. In aproximativ 30 de minute, obtinem o carne excelenta la gust, numai buna de consumat.

Afumatoarea necesita doua accesorii fara de care operatiunea de afumare nu poate fi realizata: rumegusul, care poate fi gasit in comert sub diferite arome, in functie de provenienta sa (lemnul din care este obtinut) si un agent de combustie lichid. Bineinteles, o furculita si un cutit vor facilita manipularea pestelui.

Caracteristici:

  • Dimensiuni: 40x24x10cm
  • Greutate: 3.3kg
  • Doua arzatoare incluse
  • Gratar interior
  • Sistem de etansare lateral cu cleme
  • Sistem de reglare tiraj pe capac.

Evaluare:
0 1 2 3 4
4,50/5
Bazata pe 4 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

Isi merita banii!

1 din 1 utilizatori au considerat acest review util
Calitate :0 1 2 3 4

Am cumparat aceasta afumatoare acum ceva timp, ea este specifica Tarilor Scandinavice (exact acelasi model il au si ei)!
Atentie cand pune ti rumegus ,nu pune-ti mult deoarece se afuma prea puternic! Am afumat peste, pui, carne porc si carnati de casa! Unde este carnea mai groasa trebuie putin crestata sa se patrunda! Bafta!

0 1 2 3 4
(5/5

produs bun

1 din 1 utilizatori au considerat acest review util
Calitate :0 1 2 3 4

calitate buna sunt multumit de produs dar nu are nici un manual de instructiuni , am afumat peste , sa afumat prea tare in 25 minute posibil flacara sa fi fost prea tare

0 1 2 3 4
(3/5

afumatoare

1 din 2 utilizatori au considerat acest review util
Calitate :0 1 2 3 4

din punct de vedere al expedierii si sosirii la mine a pachetului totul a fosr ok , multumit , acum ca produs , l-am folosit o data si prima data nu am fost multumit 100%, am incercat niste pasteav , poate am pus prea mult rumegus , am last prea mult timp aprox.45-50 min....dar produsul final a fost prea afumat , se simtea fumul f. pronuntat , am sa incerc sa gesesc si ceva manuale de folosire care sa fie utile in folosirea produsului .multumesc

0 1 2 3 4
(5/5

nota 10

1 din 3 utilizatori au considerat acest review util
Calitate :0 1 2 3 4

foarte multumit,iar livrarea a fost rapida ,multumesc

Pagina: 1

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs