Lada frigorifica electrica CAMPINGAZ Powerbox Plus 36L 12/230V

Lada electrica Campingaz Powerbox® Plus 36L 12 / 230V functionand la priza de masina de 12V sau la priza electrica de 230V (ambele cabluri sunt incluse) si combinata cu spuma PU injectata, de inalta performanta, mentine continutul la o temperatura cu 19˚C sub temperatura ambiantala .

DD.2000037448
Pret:  

1 200,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Lada frigorifica electrica CAMPINGAZ Powerbox Plus 36L 12/230V primesti 120 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 120 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 36,00 lei.

Lada frigorifica electrica CAMPINGAZ Powerbox Plus 36L 12/230V

Dispune de un cadran de comanda cu 4 moduri, permitandu-va sa alegeti nivelul de performanta si eficienta. Lada poate fi oprita punand butonul pe modul "OFF" fara a fi nevoie sa deconectati cablul.

Pentru a reduce nivelul de zgomot al ventilatorului puneti comutatorul pe modul "Noapte" si pentru o functionare eficienta si totusi ecologica, se poate utiliza modul "ECO", care ofera un rating de energie A ++. Modul "MAX" este disponibil pentru performanta maxima de racire. 

Inhiband capacitatea microorganismelor de a creste, lada frigorifica prezinta o linie antimicrobiana, o protectie puternica care asigura rezistenta la cresterea mucegaiului  in interiorul lazi si, de asemenea, blocheaza dezvoltarea mirosurile neplacute.

Asamblata în Italia.

Caracteristici:

  • Capacitate: 36L (incap 10 sticle x 1,5L);
  • Izolatie PU groasa, functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza de perete de 230V, incorporata in transformator;
  • Performanta de racire reglabila in patru moduri, capacul de închidere izolator, antimicrobian, doua manere laterale;
  • Izolație: PU;
  • Performanta izolatiei (+/- 1 ° C): 19 grade sub temperatura ambiantala;
  • Greutate: 5,2 kg;
  • Dimensiuni (LxVxL): 56 x 40 x 35 cm.

Nota*: Lazile frigorifice nu sunt frigidere, ele au propietatea de a pastra temperatura interioara cu un anumit nume de grade sub temperatura mediului ambiant cu ajutorul inlocuitoarelor de gheata sau a cuburilor de gheata.

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs