Tuburi din silicon Coghlans

Tuburi din silicon Coghlans View larger


WhatsApp Share

Aceste tuburi moi din silicon sunt ideale pentru orice deplasare in aer liber sau oriunde va va duce urmatoarea aventura. Gaura integrata le permite sa fie atasate in siguranta la o geanta sau rucsac cu ajutorul unei carabine (nu este inclusa) in cateva secunde.

DD.C1950
Pret:  

109,00 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Tuburi din silicon Coghlans primesti 10 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 10 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 3,00 lei.

    Tuburi din silicon Coghlans

    Sigure alimentar (FDA), 100% fara BPA , sunt suficient de robuste pentru a sta agatate de un rucsac si suficient de moi pentru a permite ca tot continutul sa fie stors. Capacul selector de diverse culori( transparent, verde, albastru)face usoara identificarea continutului, iar deschiderea mare face reumplerea rapida si usoara. Avand în vedere dimensiunile aprobate pentru transportul cu avionul, asigura check-in-uri fara griji. Dimensiune: 89ml.

    Tuburile de calatorie din silicon de la Coghlan sunt fabricate din silicon de inalta puritate FDA, sunt ideale pentru multe lichide diferite, inclusiv articole de toaletă si produse alimentare. Siliconul este compatibil cu diferite lichide si geluri, insa unele substante nu sunt compatibile cu siliconul.

    Pentru a va asigura ca lichidul sau gelul dorit sunt conforme cu siliconul, Coghlan recomanda testarea unei cantitati mici de lichid sau gel peste noapte inainte de utilizare. Lichidul este incompatibil cu siliconul daca se evapora sau se usuca la scurt timp dupa ce a fost introdus in tub. De asemenea, lichidul ar putea cauza scurgeri, modificarea formei sau culorii flaconului din silicon.

    Tuburile nu sunt destinate depozitarii pe termen lung, deoarece lasarea lichidului sau gelului in interiorul tubului de silicon pentru perioade lungi de timp poate duce la uscarea sau schimbarea texturii în cazul depozitarii pe o perioada mai lunga de timp (mai mare de o luna).

    Desi tuburile sunt anti-scurgere, Coghlan recomanda sa puneti intotdeauna tuburile dvs. de calatorie din silicon intr-o punga de plastic sigilata.

    Lichide si gelurile care nu sunt recomandate pentru utilizarea in tuburile Coghlan's Silicone Travel: uleiuri, acizi puternici si alcali, alcool, apa aerata, seruri de par, apa oxigenata, produse caustice, produse inflamabile.

    Lichide si gelurile care trebuie testate peste noapte inainte de utilizare: uleiuri esentiale, produse de protectie solara si lotuni de bronzare, produse pentru ingrijirea pielii, lichide de indulcire, lubrifianti personali.


    Coghlan's nu este responsabil pentru alterarea sau modificarea tubului, lichidelor sau continuturilor pe care le-ar putea afecta. Utilizati cu prudenta.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs