Lanterna LED Mini MAGLITE SP22, 77 Lumeni

Lanterna LED Mini MagLite 2A2 SP22, 77 Lumeni - combina un reflector rafinat cu performanta imbunatatita a noilor LED-uri si cu administrarea inteligenta a sursei de energie. Corpul anodizat la interior si la exterior confera o rezistenta superioara la coroziune. Confectionata din aluminiu utilizat in industria aeronautica.

AGC.SP22
Pret:  

136,85 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Lanterna LED Mini MAGLITE SP22, 77 Lumeni primesti 13 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 13 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 3,90 lei.

    Lanterna LED Mini MAGLITE SP22, 77 Lumeni

    Noua tehnologie aduce noi avantaje la utilizarea lanternei SP22:

    1. Noul Switchmod multiplu:

    – Peak Power – Atunci cand este necesara o performanta de varf.

    – 25% Power – Luminozitate scazuta

    – Blink Mode – clipeste proximativ o data pe secunda

    – S.O.S. – Se foloseste pentru utilizarea Codului Morse

    2. Noul LED de inalta performanta Rebel Luxeon si un fascicol de lumina mult mai puternic care se concentreaza pur si simplu prin rotirea capului.

    3. Balanced Optics, care combina un reflector extrem de rafinat cu o performanta imbunatatita noi LED-uri, obtinand astfel o intensitate mare de iesire.

    4. O administrare inteligenta a sursei de energie – redefinind un concept pionierat de Mag Instrument, a doua generatie electronice in 2-Cell AA lanterna permite utilizatorului sa aleaga nivelul de putere.

    5. Noul Switch – mod multiplu ofera doua setari diferite de putere: o setare de putere maxima care sa genereze o luminozitate maxima si o putere de 25%, setare care permite conservarea energiei bateriei pentru citirea pe timp de noapte, sau pentru o urgenta prelungita.

    6. Viata bateriei extinsa – in comparatie cu prima generatie Mini Maglite 2AA lanterna cu LED-uri, lanterna din noua generatie ofera un randament imbunatatit privind longevitatea bateriei, chiar si in modul de putere maxima si la setarea de putere de 25%, un set nou de baterii trebuie sa dureze fara probleme in jur de cateva zile de functionare continua.

    Specificatii:

    • Lungime: 167,8 mm
    • Diametrul corpului: 18 mm
    • Diametrul capului: 25,4 mm
    • Greutate cu baterie: 117,75 g
    • Tipul bateriilor: 2x LR6
    • Lungimea razei luminoase: aprox. 141 m
    • Durata utilizarii continue: – mod Peak Power: aprox. 11h – mod 25% Power: aprox. 31h
    • Intensitatea fluxului luminos: 77 lumeni
    • Led: 3 watt
    • Culoare: negru, rosu, albastru

    Fabricata in SUA

    CuloareNegru
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs