Minge inteligenta baschet Wilson WX 295, Bluetooth

Este concepută pentru a vă urmări aruncările reușite și pierdute ale jucătorilor în timpul antrenamentelor solo. Conectați-l la aplicația Wilson X de pe dispozitivul dvs. mobil Bluetooth pentru a utiliza unul din cele 4 moduri de antrenament și pentru a vă îmbunătăți aruncările de la orice distanță. Funcționează pe orice inel standard de 10 'cu plasă.

NW.WTB0300ID
Pret:  

900,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Minge inteligenta baschet Wilson WX 295, Bluetooth primesti 90 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 90 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 27,00 lei.

    Minge inteligenta baschet Wilson WX 295, Bluetooth

    Wilson X este prima minge inteligentă din lume care vă urmărește jocul în timp real pe orice tip de teren cu o conexiune sigură.

    Este concepută pentru a vă urmări aruncările reușite și pierdute ale jucătorilor în timpul antrenamentelor solo. Conectați-l la aplicația Wilson X de pe dispozitivul dvs. mobil Bluetooth pentru a utiliza unul din cele 4 moduri de antrenament și pentru a vă îmbunătăți aruncările de la orice distanță. Funcționează pe orice inel standard de 10 'cu plasă.

    Aflați mai multe

    - Conceput pentru a urmări aruncările unui jucător atunci când este conectat la aplicația Wilson X, făcându-l ideal pentru antrenamente solo

    - Senzorul este integrat în minge, ceea ce vă permite să utilizați mingea ca orice minge standard

    - Mingea de dimensiune medie (mărimea 6) care rulează pe orice inel standard de 10 'cu plasă

    Tehnologia Bluetooth conectează mingea de baschet inteligent prin wireless la dispozitivul mobil compatibil utilizând aplicația Wilson X.

    Aceasta are 4 moduri de antrenament: Free Shooting, Free Throw, Buzzer Beater si Match

    Free Shoot este un mod versatil care vă permite să trageți la 15 metri, faceți un fadeaway din colțul terenului, trageți dintr-un punct dincolo de arc și multe altele.

    Free Throw urmărește aruncările dvs. de succes sau pierdute și procentajul total de succes de pe linie

    Buzzer beater vă provoacă să jucați sub presiune, adăugând timp în cazul unei lovituri reușite și continuând numărătoarea inversă în cazul unei lovituri pierdute

    Match vă provoacă jocul împotriva unui adversar virtual într-o simulare de meci

    Aplicația Wilson X simulează sunetele unui meci, inclusiv zgomotul mulțimii, trâmbițe, contorizarea ceasurilor și multe altele

    Bateria are o durată de viață a bateriei de 100.000 de aruncări, aproximativ 300 de aruncări pe zi, 5 zile pe săptămână timp de un an, înainte de a fi necesară înlocuirea

    Păstrați mingea într-un loc uscat, departe de temperaturile extreme.

    CuloareMaro
    Marime7

    CuloareMaro
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs