Geanta golf, Wilson Staff Whell Travel Cover, negru

Wilson a proiectat geanta de călătorie pe roți pentru a se potrivi tuturor tipurilor de crose. Combinația dintre o construcție durabilă, o căptușeală din spumă și o construcție armată la bază oferă o protecție excelentă la deplasare pentru tot ce se află în interiorul genții. O deschidere completă mare face ca încărcarea și descărcarea să fie foarte ușoare.

NW.528
Pret:  

528,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Geanta golf, Wilson Staff Whell Travel Cover, negru primesti 52 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 52 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 15,60 lei.

    Geanta golf, Wilson Staff Whell Travel Cover, negru

    Geanta Wilson Whell Travel Cover este accesoriul ideal pentru a vă însoți în jocul dvs. de golf!

    Wilson a proiectat geanta de călătorie pe roți pentru a se potrivi tuturor tipurilor de crose. Combinația dintre o construcție durabilă, o căptușeală din spumă și o construcție armată la bază oferă o protecție excelentă la deplasare pentru tot ce se află în interiorul genții. O deschidere completă mare face ca încărcarea și descărcarea să fie foarte ușoare. În interiorul genții aveți două curele de prindere care vă vor păstra în siguranță geanta cât și crosele de golf în timpul tranzitului. De asemenea, în interior dispuneți de un buzunar interior de plasă pentru depozitarea accesoriilor esențiale. În exterior, există un buzunar mare cu fermoar pentru orice depozitare suplimentară și două benzi de compresie care vor împiedica orice mișcare inutilă în timpul tranzitului. Transportul și manevrabilitatea sunt extrem de ușoare, geanta având roți rezistente care fac ca manevrarea să se facă fără efort. De asemenea, au fost incluse două mânere de prindere.

    Caracteristici:

    • Materiale exterioare extrem de rezistente și durabile.
    • Partea de jos din plastic dur protejează mecanismul sensibil al poziției atunci când transportați crosele pe terenul denivelat.
    • Curele de fixare plasate la exterior și în interior
    • Mâner de transport robust cu fixare în 4 puncte
    • Mâner de ridicare suplimentar de la sol
    • Șinele de cauciuc din spate cresc protecția transportului
    • Greutate: de doar aproximativ 3,0 kg
    • Dimensiuni: aproximativ 132 cm x 35 cm x 28 cm
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs