Set crose golf Wilson Pro Staff HDX Big, copii, 5-8 ani

Set crose golf Wilson Pro Staff HDX Big, copii, 5-8 ani View larger

WhatsApp Share

Un set de golf bun pentru copiii cu vârsta între 5 și 8 ani. Compoziția setului corespunde cerințelor micilor jucătorilor de golf și este suficientă atât pentru antrenament, cât și pentru jocul pe teren. Toate crosele sunt dotate cu grafit de calitate superioară, cu o rigiditate corespunzătoare vitezei și swing-ului  copiilor la această vârstă.

NW.WGGC91750
Pret:  

750,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Set crose golf Wilson Pro Staff HDX Big, copii, 5-8 ani primesti 75 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 75 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 22,50 lei.

    Set crose golf Wilson Pro Staff HDX Big, copii, 5-8 ani

    Un set de golf bun pentru copiii cu vârsta între 5 și 8 ani. Compoziția setului corespunde cerințelor micilor jucătorilor de golf și este suficientă atât pentru antrenament, cât și pentru jocul pe teren. Toate crosele sunt dotate cu grafit de calitate superioară, cu o rigiditate corespunzătoare vitezei și swing-ului  copiilor la această vârstă.
     

    Setul contine crosele --> Driver, Hyibrid, 5 iron, 7 iron, Pitching wedge, Putter + geanta.

    Crosa Driver

    Crosa driver este potrivită pentru lovituri lungi. Torsiunea corespunzătoare a mantalei, împreună cu  un loft de 15 °, facilitează pornirea mingii și, în același timp, este tolerantă cu loviturile trase din centru. Datorita podului mai mare si a shaftu-ului mai scurt decat soferii "mari", copiii nu au o problema sa se descurce cu crosa

    Crosa Hibrid

    O alternativă la crosa lungă și crosa cu cel mai lung băț cu care copiii se pot juca eficient in iarbă. Datorită construcției, hibridul este considerabil mai tolerant decât crosa mai lungă, este mai ușor să pătrundă mingea în aer și să treacă prin iarba superioară, făcându-l un bun ajutor în multe situații de joc.

    Crosele nr.5 și nr.7

    Crosa mijlocie și lungă este alegerea ideală. Construcția de înaltă calitate a cavității din fier pentru copii pe șifta de grafit este ideală pentru pregătirea și abordarea loviturilor de-a lungul pistei.

    Pitching wedge

    Designul lamei clasice a wedge. Din nou, este un stick ideal pentru antrenament și joc în jurul verii sau iarba înaltă

    Putter

    Crosa clasică Prostaff are o greutate redusă și o echilibrare neutră, care este necesară pentru a stăpâni tehnica corectă de rotire. Putter cu o aderență confortabilă, de înaltă calitate

    Geanta cu stativ

    Punga ușoară și bine concepută, cu buzunare pentru tot ce este necesar, fiind echipată cu o curea confortabilă cu două brațe.

    Arbore standard

    Toate crosele sunt echipate cu Wilson Prostaff High Launch blue grafit

    Setul este de culoare albastra si este destinat tinerilor jucatori,  dreptaci.

    GenCopii
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs