Clapari de tura SCARPA Maestrale XT Anthracite-Azure

Clapari de tura SCARPA Maestrale XT compatibili cu toate legăturile de schi turing. Împreună cu schiuri mai largi și legături de înaltă performanță, garantează performanțe excelente.

Pret:  

3 320,25 lei

-5%

PRP: 3 495,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Clapari de tura SCARPA Maestrale XT Anthracite-Azure

Compatibilitate: compatibili cu toate legăturile de schi turing. Împreună cu schiuri mai largi și legături de înaltă performanță, garantează performanțe excelente.

Utilizare: cei mai avansați schiori de fond care solicită cel mai mult de la echipamentul lor, acordând prioritate coborârilor.

Plus: confortabil și precis pe toate condițiile de teren și zăpadă, chiar și în cele mai extreme. Fabricat în Asolo (Italia).

Pentru a profita la maximum de clăparii de schi, vă recomandăm termoformarea căptușelilor la unul dintre termoformatoarele care fac parte din rețeaua SCARPA.

CARACTERISTICI SHELL

CADRU WEB CARBON DESIGN

Designul sunburst pe zona călcâiului permite utilizarea unei grosimi variabile a peretelui carcasei pentru a minimiza greutatea, oferind în același timp suport și putere de înaltă performanță.

CARCASA BI-INJECTIE

Expertiza în bi-injecție permite utilizarea materialelor de înaltă performanță precum GrilamidR și Carbon Grilamid LFTR în aceeași piesă. Acest proces ajută la crearea unei carcase care oferă combinația de performanță incredibilă de rigiditate și rigiditate ridicată la torsiune de la călcâi până la deget.

MECANISM SKI/WALK

SPEED LOCK XT

Sistemul este îmbunătățit de tehnologia Friction Free, ceea ce înseamnă că nu există nicio biela între carcasă și manșetă, ceea ce permite o interfață „fără frecare” în timpul mersului și al turului.

SISTEM DE ÎNCHIDERE

BOOSTER POWER STRAP

Usor si elastic, asigura sustinerea si transmiterea progresiva a impulsurilor in zona tibiala. Conține reflectorul THOR BUCKLE RECCOR.

THOR RACK XT

Fabricat din aluminiu cu 5 dinți. Ultimul element al suportului blochează eficient catarama în timpul mersului.

THOR BUCKLE

Catarama Thor este construită din aliaj de magneziu, care este atât puternic, cât și ușor.

SISTEM DE ÎNCHIDERE WAVE

Sistemul de închidere Wave, realizat exclusiv pentru SCARPAR, oferă rezistență de închidere cu două catarame, fără penalizare în greutate.

MANȘETĂ

Manșeta Maestrale XT a fost redusă pentru a spori capacitatea de răspuns și pentru a crește precizia în timpul schiului. Contactul strâns al manșetei cu tibia va transmite imediat impulsuri schiurilor.

MANSETA BI-INJECTIE OVERLAP

Dezvoltat special pentru a crește performanța la coborâre, menținând în același timp agilitatea pentru tururi, mers pe jos și fiting.

ZEPPA

Noul zeppa XT, situat sub picior, între carcasă și căptușeală, oferă o potrivire și o senzație mai „orientată spre alpin”. Forma și grosimea specifică modifică unghiul rampei de 2° înainte în comparație cu Maestrale RS. Acest lucru mărește precizia clăparilor și asigură o transmitere mai rapidă a impulsurilor către schiuri.

Clapari de tura SCARPA Maestrale XT - caracteristici:

  • Greutate 1490g - Mărimea 27
  • Talpa SCARPA-Vibram® realizată cu compus TOP85 care oferă durabilitate și aderență deosebite.
  • Se potrivește cu norma DIN ISO 9523 și cu toate legăturile TLT.
  • Cod articol 12050-501-1
  • Catarame 3
  • Legături Alpine Touring - TLT
  • Interval marimi: 26 - 31.

GenBarbati
CuloareGri
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs