Racheta tenis Wilson Blade 98 V7, 18x20, maner 3

Racheta de tenis Wilson Blade 98 18x20 v7 reprezintă o direcție nouă îndrăzneață pentru franciza Blade. Wilson prezintă cea de-a 7-a versiune a rachetei, cu un design nou, în trei culori, pentru a merge cu inovațiile de ultimă generație pentru performanțe asigurate indiferent de nivelul jucătorului.

NW.WR013711U3
Pret:  

1 200,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Racheta tenis Wilson Blade 98 V7, 18x20, maner 3 primesti 120 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 120 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 36,00 lei.

    Racheta tenis Wilson Blade 98 V7, 18x20, maner 3

    Racheta de tenis Wilson Blade 98 18x20 v7 reprezintă o direcție nouă îndrăzneață pentru franciza Blade. Wilson prezintă cea de-a 7-a versiune a rachetei, cu un design nou, în trei culori, pentru a merge cu inovațiile de ultimă generație pentru performanțe asigurate indiferent de nivelul jucătorului.

    Noul Blade oferă Carbon Mapping în mod strategic pe întreagul cerc al rachetei și tehnologia FeelFlex pentru a crește flexibilitatea cadrului și stabilitatea pentru serve perfecte de fiecare dată. De asemenea, Wilson a redus variația specifică pe noul cadru iar arborele a fost gândit ușor conic pentru a ajuta la confortul folosirii rachetei cu două mâini.

    Blade 98 prezintă un model de racordaj dens de 18x20, care vă va oferi un plus de stabilitate și controlul clasic atât de iubit la acest model. Actualizările la Blade 98 (18x20) includ o evoluție către tehnologia "FreeFlex" folosită anterior la Clash, cunoscută sub numele de "FeelFlex", în care Wilson a implementat o mapare de carbon proprie, plasată strategic pe întregul cerc de rachetă, pentru un răspuns exploziv al impactului mingii cu racheta . De asemenea, Wilson a perfecționat partea superioară a prinderii cu un nou „Top Grip Taper”, care oferă o mai bună senzație la mânuirea rachetei. Wilson continuă utilizarea compoziției Braided Graphite + bazalt, care îmbunătățește flexia rachetei pentru a produce senzații și control îmbunătățite. Perforarea paralelă este folosită în continuare, de asemenea, ceea ce ajută la furnizarea unui răspuns constant, mai iertător!

    În general, noul model Blade 98 este conceput pentru jocul modern și agresiv și oferă mult control pentru jucătorii care atacă. Proiectat pentru jocul agresiv de astăzi, Blade reprezintă franciza de top cu care se joacă în Tour! Cadrul mai subțire și mai flexibil oferă o conexiune și simț excelent pentru minge, inspirând jucătorii competitivi să-și atace punctele de opoziție și control. Racheta Blade 98 prezintă un design tricolor frumos cu verde, negru și argintiu!

    TEHNOLOGII:

    • Tehnologia Feelflex . Această tehnologie oferă o mai mare flexibilitate și stabilitate a rachetei, permițându-vă să generați mai multă putere și să experimentați un control mai bun la repunerea mingii în joc.
    • Tehnologia Parallel Drilling asigură un răspuns mai bun din partea rachetei, datorită capului rachetei care beneficiază de un sweet spot mai mare. Aceasta permite corectarea mai ușor a mingilor lovite incorect, astfel încât jucătorul să se bucure de mai multă putere și confort în joc.
    • Braided Graphite + Basalt este o combinație de material elastic și reactiv care îmbunătățește flexia rachetei. Această evoluție a tehnologiei BLX a lui Wilson sporește contactul mingii cu racordajele pentru a oferi un sentiment sporit și un control mai mare.

    Alătură-te și tu jucătorilor Profesionisti care folosesc deja racheta!

    Material CompositionGrafit
    TehnologieImpletitura Grafit
    Parallel Drilling
    FeelFlex
    Tip produs:Racheta
    SportTenis
    Nivel pregatireAvansati
    Intermediari
    Tipar Corzi18x20
    Balans320 mm
    Greutate305 g
    Suprafata capului632.2 cm²
    Lungime27 inch
    JucatorMilos Raonic
    Serena Williams
    Simona Halep
    David Goffin
    Marime manerL3
    RacordataNu

     

     

     

     

     

     

    "

    GenUnisex
    MaterialGrafit
    Nivel pregatireAvansati/Intermediari
    String pattern18x20
    Balans32 cm
    Greutate305 g
    Suprafata capului632.2 cm²
    Lungime Racheta27 inch
    Marime manerL3
    RacordataNu
    Tehnologie RachetaParallel Drilling
    Gama RacheteBlade
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs