Racheta tenis Wilson Clash 25 copii

Rachetele de tenis de tenis Wilson Clash 25 sunt inspirate din linia de rachete Clash. Această rachetă oferă un control remarcabil pentru jucătorul junior al cărui stil de joc este cel de atacant. Cu o dimensiune a capului de generoasă și lungimea de 25 ″, această rachetă are dimensiunea perfectă pentru juniorii care nu sunt tocmai pregătiți pentru un cadru pentru adulți.

NW.WR016210U
Pret:  

600,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Racheta tenis Wilson Clash 25 copii primesti 60 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 60 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 18,00 lei.

    Racheta tenis Wilson Clash 25 copii

    Rachetele de tenis de tenis Wilson Clash 25 sunt inspirate din linia de rachete Clash. Această rachetă oferă un control remarcabil pentru jucătorul junior al cărui stil de joc este cel de atacant. Cu o dimensiune a capului de generoasă și lungimea de 25 ″, această rachetă are dimensiunea perfectă pentru juniorii care nu sunt tocmai pregătiți pentru un cadru pentru adulți.

    Noua rachetă de tenis Wilson Clash 25 are un cadru extrem de flexibil, care sporește eficiența jucătorilor noi, adăugând precizie jocului lor. Cu putere mare și rigiditate redusă, linia Clash oferă o experiență de joc cu adevărat interesantă și plăcută. Dispune de cartografiere proprie de carbon pentru un control excelent. Logo-urile moderne Wilson și Clash imită cadrele de dimensiuni adulte.

    Racheta Wilson pentru juniori crește încrederea micilor jucători cu fiecare lovitură. Acest cadru super-flexibil este dotat cu FreeFlex, o construcție proprie de cartografiere a carbonului, care permite ramei să se îndoaie în dimensiuni noi pentru o durată mai lungă a mingilor pe racordaje, o precizie și o putere fără compromisuri. StableSmart păstrează stabilitatea pentru o paletă largă de mișcări, oferindu-ți sentimentul suprem de încredere și control pe teren!

    TEHNOLOGII:

    • Tehnologia Feelflex . Această tehnologie oferă o mai mare flexibilitate și stabilitate a rachetei, permițându-vă să generați mai multă putere și să experimentați un control mai bun la repunerea mingii în joc.
    • Tehnologia Parallel Drilling asigură un răspuns mai bun din partea rachetei, datorită capului rachetei care beneficiază de un sweet spot mai mare. Aceasta permite corectarea mai ușor a mingilor lovite incorect, astfel încât jucătorul să se bucure de mai multă putere și confort în joc.
    • Stable Smart creează o geometrie a cadrului unică realizând un cadru foarte flexibil oferind cea mai bună stabilitate și putere din clasa sa
    GenCopii
    MaterialGrafit
    Nivel pregatireIncepatori/Intermediari
    String pattern16x19
    Balans32 cm
    Greutate240 g
    Suprafata capului645.2 cm²
    Lungime Racheta25 inch
    RacordataDa
    Tehnologie RachetaStable Shaft
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs