Racheta tenis Wlilson Ultra 100L, negru, maner 2

Captează-ți adversarii și surprinde-i cu aspectul furios al rachetei de tenis Wilson Ultra 100L Black Edition, concepută pentru o putere explozivă datorită capului său supradimensionat și folosirea tehnologiilor de vârf.

NW.WR023411U2
Pret:  

1 060,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Racheta tenis Wlilson Ultra 100L, negru, maner 2 primesti 106 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 106 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 31,80 lei.

    Racheta tenis Wlilson Ultra 100L, negru, maner 2

    Captează-ți adversarii și surprinde-i cu aspectul furios al rachetei de tenis Wilson Ultra 100L Black Edition, concepută pentru o putere explozivă datorită capului său supradimensionat și folosirea tehnologiilor de vârf.

    Această rachetă de 277 g bine echilibrată la 32,5 cm va fi foarte la îndemână în toate etapele jocului. Vei putea să dai lovituri puternice din partea de jos a terenului, să fii puternic și să ataci decisiv!
    Capul rachetei de 645 cm² are o zonă de impact optimizată de 15% în comparație cu modelul anterior pentru a obține putere, dar și toleranță crescută. Acest fapt vă va oferi controlul necesar pentru loviturile puternice și o lungime impresionanta a mingilor în teren.
    Dispunerea racordajelor de 16x19 oferă un acces facil la rotire pentru un control și o rotație maximă a mingii
    Foarte versatilă, racheta Wilson Ultra 100 L va fi ideală pentru a însoți jucătorii tineri în progresul lor printr-un bun compromis între putere și toleranță!

    Tehnologiile:

    - Power Rib: Geometria rachetei este modificată pentru a tine rama sub control și pentru a îmbunătăți stabilitatea la lovire și a obține putere. Astfel optimizează puterea printr-o stabilitate și o rigiditate mai mare,
    - Crush Zone: Tehnologie a noului sistem grommet care se comprimă la impact pentru a impulsiona timpul de staționare a mingiei pe racordaje, ceea ce duce la o creștere de 15% a sweet spot-ului  comparativ cu edițiile anterioare. Astfel această tehnologie inovatoare permite ochilor să se deformeze în momentul impactului și să maximizeze timpul de contact al mingii cu racordajele. Transferul de energie este astfel optimizat pentru o putere maximă și senzații de bine!
    - Countervail: un strat unic de fibră de carbon ce se regăsește în cadrul rachetei care dispersează energia mingii la impact, reducând vibrațiile și reducând la minimum oboseala. Senzatia rachetei ramane aceeasi, dar cheltuiesti mai putina energie stabilizand bratul in timpul fiecarei lovituri. Realizează o diferență cumulativă uriașă - potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Minnesota, experimentați cu 30% mai puține vibrații ale rachetei, oboseala este scăzută cu 10% și, în consecință, aveți un control cu ​​40% mai mult asupra loiturilor când vă apropiați de epuizare. Acest lucru este dovedit prin folosirea tehnologiei și în alte sporturi: producătorii de biciclete o folosesc în rame construite pentru solicitantul Tour de France.

    Avantaje pentru jucător : manevrabilitate - confort - versatilitate!

    Specificatii Tehnice:
    Material CompositionCarbon
    TehnologieCountervail
    Tip produs:Racheta
    SportTenis
    Nivel pregatireAvansati
    Intermediari
    String Pattern16x19
    Balans33 cm
    Greutate257 g
    Suprafata capului645 cm²
    Grosime Rama23 mm
    Lungime27 inch
    Marime manerL2
    RacordataNu
    Gama RacheteUltra
    GenUnisex
    MaterialCarbon
    Nivel pregatireAvansati/Intermediari
    String pattern16x19
    Balans33 cm
    Greutate257 g
    Suprafata capului645 cm²
    Grosime rama23 mm
    Lungime Racheta27 inch
    Marime manerL2
    RacordataNu
    Tehnologie RachetaCountervail
    Gama RacheteUltra
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs