Detector de radar PNI Laser Flare 2 detecteaza pistolul radar si deschide si usile de la garaj

PNI Laser Flare 2 este o telecomanda multifunctionala perfecta pentru soferii care apreciaza confortul si placerea de a conduce fara griji. Sistemele laser cu infrarosu cu o lungime de unda (frecventa) de 904 nanometri sunt utilizate la scara mondiala pentru masurarea distantei si vitezei, datorita fasciculului lor extrem de ingust si a gradului ridicat de sensibilitate.

PNI-LF2
Pret:  

8 000,37 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Detector de radar PNI Laser Flare 2 detecteaza pistolul radar si deschide si usile de la garaj primesti 800 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 800 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 240,00 lei.

Detector de radar PNI Laser Flare 2 detecteaza pistolul radar si deschide si usile de la garaj

Tehnologia laser cu infrarosu

PNI Laser Flare 2 este o telecomanda multifunctionala perfecta pentru soferii care apreciaza confortul si placerea de a conduce fara griji. Sistemele laser cu infrarosu cu o lungime de unda (frecventa) de 904 nanometri sunt utilizate la scara mondiala pentru masurarea distantei si vitezei, datorita fasciculului lor extrem de ingust si a gradului ridicat de sensibilitate. Avantajul unui fascicul laser este ca poate fi „indreptat” catre un obiect (de exemplu o masina) cu o mare precizie la o distanta de sute de metri. Astfel, intr-o fractiune de secunda, distanta si viteza pot fi masurate. Toate acestea se fac in totalitate invizibil, deoarece fasciculul infrarosu nu poate fi identificat de ochiul uman. Cele mai cunoscute sisteme laser sunt pistoalele laser utilizate de politie pentru a efectua controlul vitezei.

Distinctie perfecta intre diferite sisteme laser

Sistemul Laser Flare 2, extrem de sofisticat si ultracompact, este echipat cu aceeasi tehnologie ca cea aplicata in armele cu laser ale politiei, oferindu-va, ca utilizator, un mare avantaj. Sistemul face o distinctie clara intre semnalele propriilor telecomenzi si armele cu laser ale politiei.

Deschiderea portii sau a garajului este realizata complet automat de Laser Flare 2. Nici nu trebuie sa apasati un buton! De indata ce masina dvs. ajunge in dreptul portii sau a garajului, codul de acces necesar este schimbat automat si poarta sau usa de garaj se vor deschide. Din motive de siguranta, sistemul foloseste peste 4 miliarde de coduri si pana la 50 de vehicule diferite, fiecare cu propriul cod, pot fi programate in sistem.

2 moduri de functionare: telecomanda, detectie detectoare radar

Telecomanda:Din fabrica, Laser Flare 2 poate functiona exclusiv ca telecomanda. Acest mod este permis oriunde in lume. Un avertisment sonor si vizual de pe ecran indica faptul ca modul de control de la distanta este activ.

Detectie: Acest mod este permis sa fie utilizat practic oriunde in lume. Retineti ca acest mod nu este in mod substantial protector. Un pistol cu laser are nevoie de mai putin de o jumatate de secunda pentru a masura viteza unui vehicul. Daca Laser Flare 2 va avertizeaza intr-un astfel de caz, nu mai este timp sa va corectati viteza. Un avertisment sonor si vizual de pe afisaj indica faptul ca modul de detectare a capcanei de viteza laser este activ.

TipDetector radar
Distanta de lucru100 m
FunctiiDeschidere porti si usi de garaj Detectie radar
Dimensiune (mm)120 x 65 x 20 mm
Greutate1323 g
Accesorii incluseUnitate centrala Stick USB Cabluri si accesorii.
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs