Multimedia player auto PNI DAC100 cu Android 10, sistem navigatie, Touch Screen, Bluetooth

Multimedia player auto PNI DAC100 cu Android 10, 2GB DDR3/ROM 32GB, Sistem navigatie pentru Dacia Logan 2, Sandero, Duster, Renault Captur, Touch Screen Bluetooth RDS .

PNI-DAC10
Pret:  

1 449,42 lei

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Multimedia player auto PNI DAC100 cu Android 10, sistem navigatie, Touch Screen, Bluetooth primesti 144 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 144 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 43,20 lei.

Multimedia player auto PNI DAC100 cu Android 10, sistem navigatie, Touch Screen, Bluetooth

PNI DAC100 este un sistem complex care se bucura pe langa beneficiile aduse de sistemul de operare Android, si de alte functii si setari suplimentare:

  • functia de navigatie GPS (se pot instala aplicatii de navigatie prin Play Store sau se poate instala o harta in memoria interna a dispozitivului), functia SWC (permite personalizarea butoanelor de pe volan, in functie de modelul masinii),
  • functia camera marsarier (dupa realizarea corecta a conexiunilor, ori de cate ori veti intra in marsarier, pe ecranul playerului va fi afisata imaginea preluata de camera de marsarier).
  • Ascultati muzica de pe diferite surse de redare, vizualizati fisiere video si foto sau vorbiti la telefon in timp ce conduceti fara ajutorul mainilor.

Compatibilitate

Sistemul de navigatie PNI DAC100 este compatibil cu urmatoarele marci auto:
Logan Kombi intre 2011-2016, Twingo intre 2011-2016, Megane III Coupe intre 2011-2016, DACIA SANDERO, DACIA LOGAN 2, DACIA DUSTER, RENAULT CAPTUR 2013.

Ecran tactil de 8 inch, meniu intuitiv

Ecranul tactil de 8 inch (1024x600px) permite afisarea si selectia tuturor aplicatiilor instalate in sistem. Avand la baza sistemul de operare Android 10, PNI DAC100 permite instalarea oricarei aplicatii prin Google Play Store sau prin functia Apkinstaller daca aveti fisierul .apk al aplicatiei. Selectati diferite surse de redare a muzicii: Radio FM/AM, AV-in, USB, Bluetooth.

Pentru a avea acces la internet, conectati dispozitivul la reteau Wi-Fi hotspot generata de telefonul dvs. mobil.

Radio FM / AM incorporat

Independent de o conexiune la internet, puteti asculta oricand posturile de radio preferate. Aveti la dispozitie 18 memorii FM si 12 memorii AM.

Suport Bluetooth pentru apel telefonic fara maini

Conectati-va telefonul la multimedia player prin Bluetooth, nu doar pentru a asculta muzica, ci si pentru a face apeluri telefonice sau pentru a raspunde la un apel. Aveti astfel acces la agenda telefonica si la istoricul convorbirilor.

Setari sunet

Sistemul are un meniu avansat de setare a sunetului in functie de preferintele personale. Puteti seta sunetul in functie de pozitia difuzorului in masina, de stilul preferat sau de frecventa sunetului.

Car Player

Inlocuind complet sistemul de infotainment (informatie si divertisment) al player-ului, functia Car Play faciliteaza accesul si controlul aplicatiilor cel mai des folosite, cum ar fi harti (Apple, Google sau Waze), muzica (Apple, Spotify si altele), mesaje, WhatsApp, Telefon, Podcast-uri si multe altele.

Pe scurt, CarPlay preia interfata de utilizator a iPhone-ului dvs. si o plaseaza pe ecranul player-ului auto.

Aceasta inseamna ca atunci când iPhone-ul este conectat, sistemul propriu al player-ului este inlocuit cu ecranul de pornire al telefonului iOS, completat cu pictograme pentru aplicatii. Glisati pe acest nou ecran si puteti vedea butoanele de control catre aplicatiile instalate in telefon si alte comenzi rapide.

CarPlay nu afiseaza toate aplicatiile de pe smartphone.

CarPlay este proiectat pentru a inlatura nevoia de a arunca o privire rapida la iPhone-ul dvs. in timp ce conduceti. Este mai sigur, mai usor si mai convenabil.

Identificare produs
ProducătorPNI
Tip navigaţie2 DIN dedicat
Cod produsPNI-DAC10
Culoare produsNegru
Ecran LCD
Dimensiune ecran8 inch
TouchscreenDa
Rezoluţie ecran1024 x 600 px
Aspect ecran16:9
Navigaţie GPS
Chipset GPSMT6625
Frecvenţă procesor1.3 GHz
Memorie DDRAM2.0GB DDR3
Memorie ROM32 GB
Radio AM/FM
Frecvenţă AM522 KHz - 1620 KHz
Frecvenţă FM76.0MHz-108.0MHz
Numar posturi presetate18 FM / 12 AM
RDSDa
Bluetooth (handsfree)
Apelare direct de pe ecranDa
Afişare număr telefon formate, primite şi pierduteDa
Preluare/afisare agenda telefonDa
Port USB
Format video acceptatMPEG-1/2/4/H264/H263/VC1/RV/RMVB/DivX/Sorenson SparK/Spark/VP8/AVS Stream
Format audio acceptatMP3/WMA/AAC/RM/FALC etc
Format foto acceptatJPG/BMP/JEPG/GIF/PNG
Funcţii speciale
Comenzi pe volanDa
Conectori RCA (ieşiri)
Ieşire audioFL; FR; RL; RR si Subwoofer
Ieşire videoDa, 2
Iesire camera marsarier
Conectori RCA (intrări)
Intrare auxiliară audioDa
Intrare cameră de mers înapoiDa
Conexiuni panou spate
USB
Mufă SMA antenă GPSDa
Alte detalii
Alimentare12 V c.c.
Dimensiuni (L x H x A)210 X 60 X 123 mm
Sistem de operareAndroid 10
WifiDa
Functie MirroringDa
Temperatura de functionare-26 ~ +60°C
Mărci şi modele compatibile
RenaultCaptur
DaciaLogan 2, Sandero, Duster
Pachetul conţine
Unitate multimediaDa
Cablu de alimentare cu CAN-busDa
Cablu RCA cu intrări şi ieşiriDa
Manual de utilizareDa
Antenă GPSDa
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs