Alarma auto STARLINE E9 MINI 1

Sistemele de securitate StarLine sunt cele mai avansate de pe piata, fiind compatibile cu cele mai noi modele auto fabricate in Europa, Asia sau America. Alarmele StarLine au un nivel ridicat de siguranta si un confort deosebit in utilizare.

SKU-5230032879-5977-37
Pret:  

1 050,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Alarma auto STARLINE E9 MINI 1 primesti 105 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 105 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 31,50 lei.

Alarma auto STARLINE E9 MINI 1

Caracteristici:

  • StarLine E9 MINI BT – sistem de securitate inteligent
  • Interfata integrata 2CAN+4LIN
  • Modul Bluetooth Smart si Super Slave permit utilizarea de la distanta si autorizarea sigura cu eticheta wireless sau smartphone-ul dumneavoastra.
  • Carcasa rezistenta la socuri.
  • Telecomanda functioneaza eficient la distante mari, si in medii urbane unde sunt multe interferente radio.

Pachetul contine:

  • Unitatea principala
  • Bluetooth Tag (1)
  • Buton Valet cu indicator LED
  • Sirena S-20.3
  • Set de cabluri si conectori de asamblare.

Descarca aplicatia mobila StarLine gratuit iOSAndroid si Windows Phone.

SMART SECURITY

Smart Dialog - Codul Smart Dialog si AES128 garanteaza o protectie fiabila impotriva tuturor variantelor de hacking.

Radio Noise Immunity - Sistemul StarLine functioneaza eficient in interferente radio extreme in medii urbane datorita transceiver-ului unic cu banda ingusta de 868 MHz cu amplificator low noise.

Bluetooth Smart Authorization - Proprietarul poate controla functiile de securitate chiar si in afara retelei GSM si poate trece autentificarea prin intermediul unei mici etichete wireless rezistente la apa sau al unui smartphone cu aplicatia mobila StarLine (cu BLE 4.2 si mai sus)

Super Slave - Control asupra securitatii masinii cu telecomanda din fabrica si autentificare suplimentara fiabila cu telecomanda StarLine, tag sau smartphone asociat.

Pin-Code Authorization - Autorizarea suplimentara ofera protectie fiabila impotriva furtului, imbunatatind functiile de securitate ale alarmei din fabrica. Calatoria este permisa numai dupa introducerea unui cod PIN individual.

Invisible Engine Blocking - Tehnologia iCAN permite blocarea digitala a motorului prin interfetele digitale CAN sau LIN.

Aditional Engine Blocking (optional) - Tehnologia iCAN permite blocarea digitala a motorului prin interfetele digitale CAN sau LIN.

Anti Hijack - Protectie inteligenta impotriva atacului wireless cu blocarea sistemului OEM Keyless-Go (introducere fara cheie) atunci cand tag wireless sau smartphone-ul inregistrat este absent.

Keyless Access Protection - Optiunea anti-furt protejeaza impotriva furtului cu blocarea a motorului in mers daca tag-ul nu este in raza de actiune sau cu comanda proprietarului prin interfata GSM.

Extended Temperature Range - Datorita componentelor de inalta calitate, sistemele telematice de securitate StarLine functioneaza stabil in conditii climatice severe la temperaturi de la -40°C la +85°C.

Starline Master - Configurare si personalizare usoara cu software-ul StarLine Master.

Economisiti la diagnosticarea vehiculului – primiti notificari privind starea vehiculului pe telefonul mobil in aplicatia StarLine sau pe site-ul web de monitorizare starline online.

iKey - Bypass-ul sistemului KeyLess OEM (iKey) aduce economie semnificativa la modulele de bypass suplimentare sau la cheia de rezerva pentru a implementa pornirea de la distanta a motorului pe vehiculele moderne.

Flexible Logic - Canale programabile cu Flexible Logic pentru securitate extinsa a vehiculului si functii de confort.

Bluetooth Smart Control - Proprietarul poate controla functiile de securitate chiar si in afara retelei GSM, si poate trece autentificarea prin intermediul unei mici etichete wireless rezistente la apa sau al unui smartphone cu aplicatia mobila StarLine (cu BLE 4.2 si mai sus).

2CAN + 4LIN Interface - Interfetele 2CAN si 4LIN asigura instalarea usoara, convenabila si sigura a sistemului de securitate StarLine in vehiculele moderne cu protocol de comincare digitala CAN si LIN.

Remote Engine Start (optional) - Pornirea inteligenta de la distanta si automata a motorului la o anumita temperatura, ora, zi sau tensiune bateriei.

Preheat Control - Control de la distanta asupra sistemului Webasto, Eberspächer si alte pre-incalzitoare auxiliare.

Hands Free Function - StarLine va dezarma securitatea si va debloca usile atunci cand proprietarul se apropie de masina (aftermarket Keyless-Go).

Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs