Generator curent KONNER & SOHNEN KS 9300DE ATSR, 230V, max. 7.5kW, motor Diesel 18CP, insonorizat, EURO 5

Generatorul diesel monofazat Könner & Söhnen KS 9300DE ATSR HEAVY DUTY este o alegere excelentă ca sursă de alimentare de rezervă. Echipat cu o carcasă insonorizata, este ideal pentru magazine mici, cafenele, restaurante și este deosebit de popular printre proprietarii de locuinte private, unde datorităm întreruperilor frecvente de curent, o sursa de alimentare de urgență este o necesitate.

KS 9300DE ATSR
Pret:  

11 999,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Generator curent KONNER & SOHNEN KS 9300DE ATSR, 230V, max. 7.5kW, motor Diesel 18CP, insonorizat, EURO 5 primesti 1199 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1199 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 359,70 lei.

Generator curent KONNER & SOHNEN KS 9300DE ATSR, 230V, max. 7.5kW, motor Diesel 18CP, insonorizat, EURO 5

Motor KÖNNER & SÖHNEN

Motoarele pentru generatoarele pe motorină și benzină sunt fabricate sub licența DIMAX Int. GmbH și sunt marcate cu LOGO-ul de firmă K&S. Puterea mare a motoarelor în raport cu alternatorul permite furnizarea puterii declarate și menținerea unei stări de funcționare stabilă la orice sarcină. Toate motoarele sunt testate pentru funcționarea continuă, apoi sunt demontate și examinate în scopuri de depanare. Fiecare motor și fiecare generator au un număr de serie individual, care ne permite să controlăm calitatea producției și a serviciului post-vânzare. Motoarele îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv pe cele privind nivelul de emisii de noxe și nivelul de zgomot.

Comutator de transfer automat

Conectorul cu 6 pini pentru o unitate ATS externă asigură pornirea și oprirea automată a generatorului, menține încărcarea bateriei generatorului în modul standby.

Durată de viață motor crescută

Generatoarele din seria Heavy Duty pot fi utilizate nu numai ca sursă de alimentare de urgență, ci și pentru funcționarea pe termen lung. Motorul poate depăși chiar 3000 ore de lucru, acest lucru fiind confirmat de teste realizate pe parcursul mai multor ore, pe mai multe niveluri și de garanția extinsă. Pentru a atinge performanțe ridicate, generatoarele necesită o mentenanță tehnica corespunzătoare.

Garantie extinsă

Generatoarele diesel din seria Heavy Duty au o garanție extinsă — 2 ani sau 3000 de ore de funcționare (în funcție de care survine mai întâi) în condiții de exploatare corectă și întreținere adecvată.    

Panou de control ergonomic

Panoul de control amplasat în mod convenabil și ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință întreaga unitate și nu necesită abilități suplimentare. Afișajul LED inteligent modern va indica întotdeauna numărul de ore lucrate, frecvența și tensiunea de ieșire. Informațiile de pe ecran ajută la controlul încărcării dispozitivului și la întreținerea în timp util a generatorului, prelungindu-i durata de funcționare.

Preincalzire

Toate generatoarele din seria Heavy Duty sunt echipate cu o funcție de preîncălzire, care vă permite să porniți cu ușurință un generator în timpul iernii.

Carcasa anti-vandal izolata fonic

Carcasa anti-vandal oferă o distribuție mai eficientă a căldurii în interiorul generatorului, ceea ce prelungește durata de viață a acestuia.   

Kit de transport

Carcasa speciala a generatorului este echipata cu un kit transport ce include: 4 roti si 2 manere pentru o transportare facila a echipamentului.

Generator curent KONNER & SOHNEN KS 9300DE ATSR - specificatii tehnice:

Tensiune, V230
Putere maximă, kW7.5
Putere nominală, kW7.0
Frecvență, Hz50
Curent, А (max)32.6
Prize2×16A, 1×32А
Volum rezervor combustibil, l20
Autonomie la o sarcină 50%, h*11.1
LED displayTensiune, frecvență, ore de lucru
Nivel de zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB68/93
Ieșire V/А12/8.3
Modelul motoruluiKS 520HD-V
Tipul motoruluiDiesel cu 1 cilindru, în 4 timpi cu răcire cu aer
Putere motor, cp/kW18.0/13.24
Preîncălzire+
Capacitate ulei, l1.65
Capacitate cilindrică, cm3498
ControlerSistem inteligent de stabilizare a tensiunii AVR
Pornire motorElectrică
Factor de putere, cosφ1
Baterie, Ah30
Intrare pentru ATS+
Dimensiuni nete (L×l×h), mm1080×550×800
Greutate netă, kg168
Clasa de protecțieIP23M
Cod EAN4260405365234

*Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.

Fabricat în RPC.

Tip motorTermic
Putere motor18 CP
Tip pornireElectrica
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs