Camera foto OLYMPUS E-M10 Mark II Double Zoom kit black

Olympus OM-D E-M10 Mark II este unul dintre cele mai avansate aparate foto mirrorless si pune la dispozitia fotografilor o selectie imbatabila de functii foto si video intr-un corp complet metalic dar in acelasi timp usor si ergonomic.

MGT.V207055BE000
Pret:  

2 799,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Camera foto OLYMPUS E-M10 Mark II Double Zoom kit black primesti 279 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 279 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 83,70 lei.

    Camera foto OLYMPUS E-M10 Mark II Double Zoom kit black

    Kit:

    - Olympus E-M10 Mark II black

    - EZ-M1442 IIR black

    - EZ-M4015 R black

    Design clasic, mic și ușor

    E-M10 Mark II - mic, ușor, ergonomic fără compromisuri, un aparat de fotografiat care se potriveşte stilului dvs. distinct și este partenerul perfect pentru orice destinaţie. Având o construcţie metalică de o calitate impresionantă, E-M10 Mark II are o greutate de doar 390g*, așa că va fi perfect pentru mișcare. Cu un design clasic, înglobează cele mai noi tehnologii, pentru cele mai bune imagini.

    Stabilizare a imaginii pe 5 axe

    Imagini perfecte în lumină scăzută și în mișcare: tehnologia de stabilizare a imaginii pe 5 axe asigură obţinerea unor imagini fără tremur sau neclarităţi. Tehnologia de stabilizarea a imaginii pe 5-axe este integrată în camera, pentru un sistem şi mai eficient şi ușor.

    Wi-Fi integrat

    Partajarea imaginilor este foarte usoară cu noul 
    E-M10 Mark II. Utilizând aplicatia OLYMPUS Image Share (OI.Share), puteți încărca imaginile într-o clipă pe un smartphone și le puteţi împărtăși fără efort cu prietenii și familia. Cu funcţia Wi-Fi incorporată, puteți controla o întreagă gamă de setări fără a trebui să atingeţi aparatul de fotografiat - ca atunci când fotografiați de pe un trepied în cazul în care declanșarea de la distanță este o necesitate, atunci când aparatul foto nu este la îndemană sau cand va aflaţi într-un mediu extrem.

    Calitate impresionanta OM-D

    Descoperiți rezoluția excepțională și detaliile uluitoare care se pot capta cu senzorul OLYMPUS Micro Four Thirds și tehnologia avansată de captare a imaginii care rivalizează cu cele disponibile pe camerele D-SLR. Împreună cu stabilizatorul de imagine extrem de puternic, această tehnologie oferă cele mai bune rezultate de la fiecare obiectiv M.ZUIKO.

    Plajă variată de obiective

    O gamă largă de obiective superb construite completează modelul E-M10 Mark II, atât în stil, cât şi performanţă. De la macro la teleobiectiv, wide, fisheye - acces la o plajă foarte largă de obiective.

    4K Time Lapse

    Utilizați modul Time Lapse pentru a crea o serie de imagini în diverse momente de timp, care pot fi apoi îmbinate într-un film 4K în care timpul pare sa fi fost accelerat. Creați filme uimitoare cu detalii strălucitoare - cu subiecte variate, inclusiv peisaje, natura, scene urbane și industriale și multe altele care se pretează la magia 4K Time Lapse!

    Mai multe caracteristici

    sp_camera_e_m10_mark2_img_more_features_
    AF Targeting Pad

    Pentru control intuitiv în timp ce priviți prin vizor, puteți modifica ținta de focalizare automată pentru a se potrivi cu subiectul urmărit, prin simpla apăsare cu degetul pe ecranul tactil. Atingeți ecranul și mutați punctul AF acolo unde doriți și continuați, în același timp, să urmăriți acțiunea prin vizor.

    sp_camera_e_m10_mark2_img_more_features_
    Focus Bracketing

    În acest mod, E-M10 Mark II realizează un număr de fotografii, fiecare cu setări diferite de focalizare. Este extrem de util în special pentru prim-planuri și fotografiere macro.

    sp_camera_e_m10_mark2_img_more_features_
    Bliţ integrat

    Bliţul puternic integrat vă oferă un grad suplimentar de flexibilitate, ajutându-vă realizaţi imagini deosebite, indiferent de condițiile de călătorie și vă permite să calătoriţi ușor, cu un minim de echipament.

    sp_camera_e_m10_mark2_img_more_features_
    Silent Shutter mode

    Acum puteți fi în centrul acțiunii fără a fi un punct de atracție. Modul obturator silențios asigură că declanșatorul nu face zgomot atunci când este acţionat - pentru o fotografiere extrem de silenţioasă.

    sp_camera_e_m10_mark2_img_more_features_
    Live Composite Mode

    Permite realizarea de compoziţii deosebite pe timp de noapte, la lumină scăzută. Aici puteți vedea cum imaginea este construită pe ecran în timp ce este realizată fotografia - oferindu-vă libertatea completă a modului de expunere pentru fotografii statice la lumină scăzută.

    M.ZUIKO DIGITAL 14‑42mm 1:3.5‑5.6 II R BLACK
    Zoom silenţios cu focalizare rapidă
    - Focalizare automată rapidă și silențioasă
    - Zoom 3x compact şi puternic
    - Obiectiv versatil cu multiple scopuri
    Obiectivul ultra-compact M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1: 3.5-5.6 II R (28-84mm *) cu zoom oferă o performanță extraordinară cu zoom 3x într-un design nou. Este, de asemenea, echipat cu tehnologia MSC pentru imagini superbe la o viteză extrem de mare și cu autofocalizare silențioasă.
    Oricât de rapid ar fi subiectul și oricât de departe, acest obiectiv are capacitatea de a se ridica la nivelul provocării și a oferi rezultate vizuale uimitoare.
    * Echivalent 35mm
    Toate obiectivele M.ZUIKO sunt compatibile cu întreaga gamă de camere foto OLYMPUS PEN și OM-D, precum şi cu alte camere MFT.

    M.ZUIKO DIGITAL ED 40‑150mm 1:4.0‑5.6 R BLACK

    Lărgiţi intervalul de zoom

    - Focalizare automată extrem de rapidă

    - Zoom 3.8x telephoto

    - Completare perfectă pentru 14–42mm

    Dispunând de un design optimizat într-un aspect metalic stilat, obiectivul compact M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm R (80-300mm *) are o performanță variabilă - perfect pentru portrete sau scene la distanță, în interior sau în exterior. Astfel puteți reacționa în mod flexibil - întotdeauna călătorind cu echipamente uşoare.

    Acesta este dotat cu un mecanism unic de antrenare cu șurub (MSC), perfect pentru înregistrarea filmelor și realizarea rapidă de fotografii. Combinat cu obiectivul cu zoom 14-42mm, aveți la îndemână un sistem care vă permite să captați orice fel de imagine într-o gamă largă de zoom.

    * Echivalent 35mm
    Toate obiectivele M.ZUIKO sunt compatibile cu întreaga gamă de camere foto OLYMPUS PEN și OM-D, precum şi cu alte camere MFT.
    Senzor de imagine
    Formatul senzorului de imagineSistem de 4/3
    Tip senzorMOS
    Rezolutie16.1 MPx
    Optica
    Lentile obiectivMFT
    Accesorii obiectiv14-42 II R / 40-150
    Expunere
    Cel mai lung timp de expunere 60 sec
    Cel mai scurt timpul de expunere 1/4000 sec
    Compensare expunere Da
    Masurare spot Da
    Masurarea luminii matrice Nu
    Masurarea luminii centrale Da
    ESP Digital Da
    Sensibilitate (ISO) 100 - 25600
    Expunere AEB Da
    Sistem de focalizare
    Tip focalizareAuto focus/Focalizare manuala
    Iluminare asistenta AFDa
    Bliţ
    Blit incorporatPop-up
    Sistem prindere blitz Da
    Eliminare efect ochi rosiiDa
    Opţiuni foto
    Format imagine JPEG/RAW
    Rezolutie maxima4608 x 3456 pixeli
    Continuous ShootingDa
    Viteza Continuous Shooting (rezolutie maxima)8.6 cadre/secunda
    Setare balans de alb Da
    Video
    Inregistrare videoDa
    Rezolutie maxima la captura video3840 x 2160 pixeli
    FPS (rezolutie maxima) 30 cadre/secunda
    Format videoMOV (MPEG‑4AVC/H.264)
    Funcţii
    Declansare automata Da
    Imprimare directa Nu
    Histograma in timp validDa
    Histograma (la redare) Da
    Display
    Dimensiune ecran3"
    Rezolutie LCD1040000 pixeli
    Display rotativ Da
    Memorie
    Carduri memorie suportate
    6329.jpg
    Secure Digital
    6335.jpg
    SDHC
    6340.jpg
    SDXC
    Conectori
    Port USBDa
    Iesire A/VNu
    Iesire HDMIDa
    Dimensiuni
    Latime121.5 mm
    Inaltime83.6 mm
    Grosime49.5 mm
    Greutate410 g
    Alte caracteristici
    Procesor imaginiTruePic VIII
    Wi-FiDa
    Camera video digitala 3DNu
    Tip baterie Li-ion acumulator reîncărcabil
    Aparat foto rezistent la apaNu
    VizorDa
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs