Boxa de podea Harman Kardon Citation Tower Voice-activated tower speaker with Google Assistant, Grey

Boxele Harman Kardon Citation Tower sunt incinte acustice de podea din clasa premium. Comunica wireless si sunt dedicate ambientului din casa dumneavoastra. Ofera un sunet superb, precis si fara distorsiuni prin intermediul sistemului surround 5.1. Permit a fi controlate prin comenzi vocale si suporta retele de Wi-Fi 2.4 GHz si 5 GHz.

HKCITATIONTWRGRYEU
Pret:  

12 051,00 lei

 Disponibil la comanda
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Boxa de podea Harman Kardon Citation Tower Voice-activated tower speaker with Google Assistant, Grey primesti 1205 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1205 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 361,50 lei.

Boxa de podea Harman Kardon Citation Tower Voice-activated tower speaker with Google Assistant, Grey

Harman Harman Kardon Citation Tower sunt boxe pereche proiectate special pentru ambientul de acasa. Este primul produs care intra cu adevarat in categoria premium a boxelor de podea wireless. Au un design deosebit, compus din materiale de calitate fiind rezistente la murdarie si ignifuge.Experienta vasta a renumitului producator de boxe, Harman Kardon, s-a transpus de-a lungul timpului in calitatea sunetului oferita si boxelor Harman Kardon Citation Tower. Aceste boxe au in componenta difuzoare suplimentare ce creaza sistemul sorround pentru intreaga casa. Prin urmare, boxele Harman pot intra in configurarea 5.1 cu ajutorul boxelor Citation Bar, Citation Sub si Citation Surround. Astfel, ofera auditorului o experienta unica, un sunet clar, precis si fara distorsiuni.

Programele de streaming stau la dispozitie pentru a satisface chiar si cele mai sofisticate gusturi muzicale. De asemenea, transfeul de date pe alt dispozitiv se poate realiza cu ajutorul semnalelor wireless bluetooth.

Sistemul wireless permite ca ambele boxe sa fie controlate la distanta cu ajutorul comenzilor vocale. Daca nu sunteti acasa asistentul Google va poate prelua vocea si poate controla sistemul in locul dumneavoastra. O alta modalitate de control, interactiva asupra boxelor este ecranul tactil led ce vine si cu o functie de pictrograme prestabilite care va vor ajuta sa va personalizati noul sistem audio.

Actualizarile de software se fac periodic si in mod automat pentru a va tine la curent cu noutatile din sistemul Harman, iar configurarea boxelor Harman Kardon Citation Tower este simplu de facut cu ajutorul aplicatiilor Google Home pe IOS si Android. In plus, suporta retele de Wi-Fi 2.4 GHz si 5 GHz.

Nu in ultimul rand, discretia si siguranta sunt alte aspecte importante deoarece microfoanele boxelor Harman se pot dezactiva avand un senzor led care indica acest lucru.

In concluzie, Boxele Harman Kardon Citation Tower sunt un sistem audio complex fiind gata sa redea in orice clipa materialul audio dorit. Atentie! Pentru a fi utilizate in mod corespunzator se recomanda pastrarea boxelor in modul stand-by. Intrarea in stare de repaus se face dupa 20 de minute de inactivitate.

Continut pachet:  
- 2 x Boxe de podea
- 1 x Ghid de pornire rapida
- 2 x Cabluri de alimentare
- Garantie
- Fisa de siguranta                            

Fabricat in USA!

Denumire model
Citation Tower
Consum de energie in stand-by
2.0 W
Alimentare electrica
100-240V – 50 Hz /60 Hz
Raport semnal-zgomot
80 dB
Tweeter
1 x 25 mm
Woofer
2 x 21"
Subwoofer
1 x 25 mm
Putere RMS
2x200 W/RMS
Versiune Bluetooth
2.0 W
Puterea de transmitere prin bluetooth
80 dB
Transmitere modulara prin bluetooth
GFSK, π / 4 DQPSK, 8DPSK
Retea wireless
802.11 a / b / g / n / ac (2.4 GHz/5 GHz)
Viteza Wi-fi de frecventa 2.4G
2412 MHz - 2472 MHz (SUA 11 canale, Europa și altele 13 canale)
Puterea Wi-fi de transmisie 2.4G
20 dBm
Puterea modulara Wi-fi 2.4G
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
Puterea Wi-fi de transmisie 5G
23 dBm
Puterea modulara Wi-fi 5G
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Viteza Wi-fi de frecventa 5G
5.15 GHz - 5.35 GHz, 5.470 GHz - 5.725 GHz, 5.725 GHz - 5.825 GHz
Formatare audio
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Frecventa de transmisie prin bluetooth
2402 MHz - 2480 MHz
Dimensiuni
347 x 1160 x 347 mm/difuzor
Greutate
19 kg/difuzor (42lb)
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs