Obiectiv OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL 25mm 1:1.8 black

Obiectivul M. ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.8 (50mm in format 35mm) oferă cea mai bună performanță optică, efecte bokeh deosebite la diafragme deschise și capacitatea impresionantă de focalizare de la distanţe mici.  Compact și extrem de bine construit, este dotat cu capacităţi similare cu cele ale obiectivului de renume M. ZUIKO DIGITAL ED 45mm 1:1.8.

V311060BW000
Pret:  

1 899,05 lei

-99,95 lei

PRP: 1 999,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 Stoc limitat
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

    Obiectiv OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL 25mm 1:1.8 black

    Obiectivul bun de avut 

    • Diafragmă mare, luminoasă 1:1.8 
    • Calitate compactă, frumos construită 
    • Cea mai bună performanță optică

    M.ZUIKO DIGITAL 25mm 1:1.8, Olympus, OM-D & Pen Lenses

    Cu o lungime focală de 25mm (50mm *) și 47° unghi de vizualizare, această distanță focală este ideală pentru o gamă largă de tipuri de fotografie. Acesta oferă cea mai bună performanță optică, cu bokeh frumos la diafragmă deschisă și are capacități impresionante de focalizare de detaliu. În același timp, oferă fotografii cu un câmp vizual care este natural pentru ochiul uman. Acest lucru asigură proporții perfect echilibrate, obiectivul fiind o completare esențială pentru kit-ul foto. Disponibil pe negru sau argintiu.

    Toate obiectivele M.ZUIKO sunt compatibile cu întreaga gamă de camere foto OLYMPUS PEN și OM-D, precum şi cu alte camere MFT.

    * Echivalent 35mm

    Bokeh deosebit, calitate în low-light
    Bucurați-vă de posibilități de fotografiere în lumină scăzută grație diafragmei rapide 1:1.8, perfectă, de asemenea, pentru crearea de imagini cu bokeh impresionant. Oricare ar fi subiectul, descoperiți ce poate face controlul adâncimii de câmp al acestei lentile pentru procesul de fotografiere.
    Mic și ușor
    Datorita dimensiunilor sale compacte, obiectivul M.ZUIKO DIGITAL 25mm 1:1.8, este potrivit pentru toate tipurile de călătorii. Deoarece permite fotografierea clară din mână, chiar și în condiții cu lumină slabă, puteți uita de trepied.
    Performanță imaculată
    Minimizând efectele de ghosting şi flare, elementele optice beneficiaza de stratul de protecție ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optica) care taie anumite reflexii cu lungime de undă cu 50%, pentru a asigura o performanță clară a imaginii chiar și în condiții dificile, de exemplu atunci când fotografiați împotriva luminii.
    Detalii tehnice
    Obiectiv fotoMonturaMicro 4/3
    Tip obiectivNormal
    Distanta focala (mm)25mm
    Distanta focala (echiv. 35mm)50mm
    Diametru filtru (mm)46
    Zoom0.12x
    Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)40 x 55
    Greutate (grame)136
    Constructia obiectivuluiConfigurare obiectiv9 elemente in 7 grupe
    Distanta de focalizare minima (m)0.23
    DiafragmaNumar lamele diafragma7

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs