Obiectiv OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL 14-150mm 1:4.0-5.6 II black

Realizezi portrete uimitoare cu adâncime a câmpului & fundal estompat. Cu un design placut si un pret accesibil, acest obiectiv reprezinta o componenta senzationala a a kitului de camera al oricarui pasionat. Datorita diafragmei rapide, obiectivul esential de mare putere este absolut ideal pentru fotografierea portretelor care fac diferenta, cu un fundal estompat elegant si contraste intense.

MGT.V316020BW000
Pret:  

3 499,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Obiectiv OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL 14-150mm 1:4.0-5.6 II black primesti 349 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 349 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 104,70 lei.

    Obiectiv OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL 14-150mm 1:4.0-5.6 II black

    Zoom all-in-one 

    - Rezistent la praf/ stropire/temperaturi mici 

    - Design compact, ușor 

    - Zoom all-in-one 10.7x

    MZUIKO_14-150mm_II_gallery_OM-D_E-M5_Mar

    Acest obiectiv Olympus, M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1: 4.0-5.6 II (28-300mm *), are un zoom de mare putere pentru toate nevoile: de la unghi larg la teleobiectiv. Ambalat într-un design compact, ușor, se elimină necesitatea de a schimba in mod constant lentilele - oferind posibilitatea de a prinde rapid oportunitatea perfectă de fotografiere. Indiferent de loc, utilizatorii vor fi pregătiţi pentru a face faţă la orice fel de situație fotografică, deoarece acest obiectiv oferă o construcție robustă, rezistentă la intemperii. Datorită CSM, aceasta permite o focalizare automată extrem de rapidă cu funcționare lină.

    * Echivalent 35mm

    Toate obiectivele M.ZUIKO sunt compatibile cu întreaga gamă de camere foto OLYMPUS PEN și OM-D, precum şi cu alte camere MFT.

    Obiectiv All-in-one cu zoom

    M_ZUIKO_std_14-150mmII_feature1.jpg

    Grație flexibilității sale deosebite și agilităţii, combinate cu robustețe, acest obiectiv telefoto vă permite să călătoriți oriunde și să captaţi imagini grozave în orice fel de situație. Mecanismul integrat MSC vă permite să fotografiați cu ușurință cadre sau clipuri video HD cu o focalizare automată rapidă și silențioasă.

    Construcţie robustă

    M_ZUIKO_std_14-150mmII_feature2.jpg

    M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1: 4.0-5.6 II este echipat cu o construcție robustă, care este rezistentă la praf, stropire și rezistentă la îngheț - astfel încât puteți merge oriunde vă poartă activitatea - fie în deșertul din Sahara sau pădurile tropicale din Brazilia, sunteți pregătit în orice moment.

    Calitate imaculată a imaginii

    M_ZUIKO_std_14-150mmII_feature3.jpg

    Pentru a asigura o performanță impecabilă a imaginii, cu fiecare clic sau cadru realizat, suprafața acestei lentile beneficiază de stratul special ZERO de protecţie (ZUIKO Extra-low Reflection Optical). Acesta elimină efectele de ghosting și flare, de exemplu atunci când fotografiați împotriva luminii.

    Detalii tehnice

    Obiectiv foto

    Montura

    Micro 4/3

    Tip obiectiv

    Tele Zoom

    Distanta focala (mm)

    14-150

    Caracteristici fizice

    Greutate (grame)

    285

    Constructia obiectivului

    Configurare obiectiv

    15 elemente in 11 grupe

    Distanta de focalizare minima (m)

    0.5

    Diafragma

    Deschidere diafragma

    f/4-5.6

    Deschidere minima

    22

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs