Obiectiv OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm 1:1.2 PRO / ET-M4512PRO

ED M.Zuiko Digital 45mm 1: 1.2 PRO (90mm *) este obiectivul ales de profesioniști pentru portrete uimitoare. Datorită deschiderii ultra-largi, aveți instrumentul ideal pentru realizarea de perspective. Adăugați profunzime și delicatețe portretelor dvs. cu efectul Feathered Bokeh. Sau captati prim-planuri emoționante cu o adâncime mică de câmp la o distanță mai apropiată de focalizare, de 50cm.

V311090BW000
Pret:  

6 899,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Obiectiv OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm 1:1.2 PRO / ET-M4512PRO primesti 689 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 689 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 206,70 lei.

    Obiectiv OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm 1:1.2 PRO / ET-M4512PRO

    Este un obiectiv compatibil cu aparatele foto mirrorless cu montura Micro 4/3 si ofera o distanta focala echivalenta de 90mm si o luminozitate excelenta (diafragma maxima f/1.2).

    Design-ul optic este unul complex, de 15 elemente aranjate in 11 grupuri (dintre care 1 element ED, 4 elemente HR, 1 element asferic) si include materiale de cea mai buna calitate, reusind sa reduca aberatiile cromatice si sa ofere o imagine de calitate.

    Ofera un bokeh placut si reduce flare-ul si ghosting-ul, multumita stratului Z Nano. Este sigilat impotriva prafului si a stropilor de apa si are o greutate de doar 410 g.

    Captați adevărata frumusețe

    ED M.Zuiko Digital 45mm 1: 1.2 PRO (90mm *) este obiectivul ales de profesioniști pentru portrete uimitoare. Datorită deschiderii ultra-largi, aveți instrumentul ideal pentru realizarea de perspective. Adăugați profunzime și delicatețe portretelor dvs. cu efectul Feathered Bokeh. Sau captati prim-planuri emoționante cu o adâncime mică de câmp la o distanță mai apropiată de focalizare, de 50cm.

    Intregul design al acestei lentile vă oferă cea mai avansată experientă de utilizare la nivel de pro.

    Toate obiectivele M.Zuiko sunt compatibile cu întreaga gamă de camere foto OLYMPUS PEN și OM-D, precum şi cu alte camere MFT.
    * Echivalent 35mm
    Adâncime și claritate magnifice
    MZuiko_PRO_45mm_feature01.jpg
    Folosirea pe scară largă a lentilelor speciale, poziționate cu atenție, vă asigură că portretele se vor remarca prin claritate și detalii uluitoare, chiar și la cea mai largă setare a diafragmei. Obiectivul M.Zuiko Digital ED 45mm 1: 1.2 PRO vă permite să adăugați adâncime și delicateţe fotografiilor dvs. prin efectul Featherred Bokeh sau prin adâncimea dramatică de câmp.
    Focalizare de mare viteză
    MZuiko_PRO_45mm_feature02.jpg
    Captați fotografia dorită, atunci când doriți, cu obiectivul M.Zuiko Digital ED 45mm 1: 1.2 PRO, cu un sistem de focalizare interioară care oferă focalizare automată rapidă și precisă. Funcționează la o viteză maximă de doar 0,2 secunde. * Sprijinind focalizarea continuă, de mare viteză, prin mecanismul Movie & Still Compatibile (MSC).
    Mobilitate maximă
    MZuiko_PRO_45mm_feature03.jpg
    Sofisticat, dar fără compromisuri pe o construcție compactă și ușoară: obiectivul M.Zuiko Digital ED 45mm 1: 1.2 PRO cântăreşte doar 410g şi transformă sesiunile de fotografiere într-o plăcere. Indiferent de vreme, acest instrument fiabil şi rezistent la praf, la stropi de apă și îngheț vă oferi posibilitatea de fotografiere îndelungată.
    Experimentează avantajul Feathered Bokeh
    Adăugați portretelor dvs. o profunzime așa cum nu ați mai văzut, grație efectelor de defocalizare permise de Feathered Bokeh și evidențiați subiectul. Obiectivele M.Zuiko PRO, cu diafragma F1.2 - 17mm, 25mm și 45mm 1: 1.2 PRO - oferă subiectului o claritate magnifică pe un fundal soft. Dupa cum puteţi vedea, Feathered Bokeh contine contururi cremoase pentru a permite subiectului sa iasă în evidenţă.
    Compatibil cu tip montare baionetaBaioneta MFT
    Tip obiectivObiectiv standard
    Obiectiv fixDa
    Obiectiv cu zoomNu
    Stabilizator imagineNu
    Formate compatibile pentru senzor de imagine
    Tip senzor imagine APS-CNu
    Tip senzor imagine Full frame (35 mm)Nu
    Tip senzor imagine 4/3Da
    Serzor de imagine de format mediuNu
    Tip senzor imagine CXNu
    Alte caracteristici
    Distanta focala45 mm
    Deschidere minima diafragmaf/16
    Deschidere maxima diafragmaf/1.2
    Diametru filtru62 mm
    Constructia obiectivului14/10 elemente obiectiv/grupuri
    Numar de lamele ale diafragmei9
    Distanta minima de focalizare50 cm
    ParasolarDa
    Dimensiuni
    Diametru70 mm
    Lungime85 mm
    Greutate410 g
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs