Tableta grafica WACOM Intuos S Bluetooth Black

Desenul digital, pictura sau editarea fotografiilor? Orice doriti sa creati, Wacom Intuos are tot ce aveti nevoie pentru a face acest lucru. Este usor de configurat si folosit si ofera pana la trei aplicatii creative unice pentru ce pot fi descarcate gratuit.

MGT.CTL-4100WLK-N
Pret:  

474,05 lei

-24,95 lei

PRP: 499,00 lei Acesta este Pretul Recomandat de Producator.
Pretul de vanzare al produsului este afisat mai sus.

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

Nu se acorda puncte de loialitate pentru produsele aflate in promotie.

Tableta grafica WACOM Intuos S Bluetooth Black

Explorati noi modalitati de a crea cu Wacom Intuos
Cu stilou usor si precis si software potrivit stilului tau, Wacom Intuos este construit pentru a va aduce la viata cele mai salbatice idei.
Unde se intampla magia
Desenul digital, pictura sau editarea fotografiilor? Orice doriti sa creati, Wacom Intuos are tot ce aveti nevoie pentru a face acest lucru. Este usor de configurat si folosit si ofera pana la trei aplicatii creative unice pentru ce pot fi descarcate gratuit*.
* Pentru a obtine software-ul gratuit, trebuie sa va conectati sau sa creati un ID Wacom cu datele personale si sa va inregistrati tableta Intuos.
Este posibil sa fie necesara inregistrarea in plus a furnizorilor de software. Numarul de programe disponibile depinde de model.
Primul lucru pe care il veti experimenta este cat de natural se simte stiloul. Nivelul de presiune 4k si designul ergonomic ofera o precizie si un control mai bun.
Stilou puternic
Primul lucru pe care il veti observa cand utilizati Wacom Intuos este cat de natural se simte stiloul. Datorita tehnologiei EMR (rezonanta electromagnetica), stiloul fara baterie cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune ofera o experienta naturala de desen care poate continua atat timp cat lucrati. In timp ce designul sau ergonomic si greutatea redusa il fac sa se aseze confortabil in mana, permitandu-va sa experimentati atat precizie, cat si control.
Personalizat pentru tine
Indiferent de stilul de desen pe care il folositi, exista o varietate de forme Felt si Flex pentru a alege, toate stocate inteligent in stiloul propriu-zis. Puteti chiar sa personalizati cele doua butoane ale stiloului si cele patru tablete ExpressKeys pentru a se potrivi procesului creativ.
Inteligenta, compacta si eleganta
Designul subtire si compact inseamna ca acest tableta este gata sa va insoteasca oriunde. Dar nu va lasati pacalit de aspectul sau, este la fel de durabila si puternica mai mult ca niciodata.
Rezolutie2540 LPI
Nivel senzitivitate 4096
Zona utilizare Pen152 x 95 mm
InterfațăBluetooth/USB
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs