Reportofon stereo Olympus WS-852 Silver (4GB)

Reportofon stereo Olympus WS-852 Silver (4GB) - dispune de microfon stereo directional, cu un layout de 90° ce ofera un sentiment stereo superb, permitand redarea chiar si pentru cele mai mici detalii ale intalnirii. Indiferent de locul in care persoana se afla vorbind sau directia de vorbire, informatiile vor fi surpinse in mod clar.

MGT.V415121SE000
Pret:  

299,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Reportofon stereo Olympus WS-852 Silver (4GB) primesti 29 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 29 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 8,70 lei.

    Reportofon stereo Olympus WS-852 Silver (4GB)

    Senzatie stereo in fiecare inregistrare


    Microfonul stereo directional, cu un layout de 90° ofera un sentiment stereo superb, permitand redarea chiar si pentru cele mai mici detalii ale intalnirii. Indiferent de locul in care persoana se afla vorbind sau directia de vorbire, informatiile vor fi surpinse in mod clar.

     

    Realizeaza ajustarea pentru tine


    Pentru a permite o ascultare mai confortabila a inregistrarilor, Modul Auto Inteligent regleaza automat nivelul de inregistrare pentru a se potrivi volumului sursa. Cand un vorbitor vorbeste foarte tare, reportofonul reduce nivelul de intrare si creste nivelul de voce pentru vocile mai putin sonore pentru a pastra intotdeauna un nivel egal de volum.

     

    Creat pentru incepatori. Perfect si pentru niveluri avansate


    Cu doua moduri de afisare diferite, aveti posibilitatea sa utilizati reportofonul, chiar daca sunteti la nivel incepator. Simple Mode afiseaza doar informatiile esentiale cu litere mari si limiteaza optiunile de meniu pentru functiile frecvent utilizate. Pentru utilizatorii avansati, functionalitatea completa a optiunilor de meniu este disponibila in modul mormal.

     

    Cel mai simplu mod pentru a salva datele


    Salvati datele cu usurinta si convenabil cu conectorul USB incorporat.Trebuie doar s ail adaugati in Pc sau Mac pentru a transfera inregistrarile vocale din dispozitiv pe o unitate de hard disk externa. De asemenea , il puteti folosi ca pe un stick USB pentru a partaja documente.

     

    Dispozitiv complex de dictare, audio si preluare de notite


    Indiferent de nevoile dumneavoastra, fie pentru afaceri sau timp liber, noul reportofon digital WS-852 combina inregistrarea stereo de inalta performanta cu functionalitate inteligenta. Este usor de utilizat si manevrat in orice situatie.

    LOW-CUT FILTER
    Mai putin zgomot. Mai mult sunet


    Low-cut Filter elimina eficient zgomotul de frecventa mica, cum ar fi cel de aer conditionat, proiectoare si vantul din spatiile deschise, pentru a permite inregistrari vocale cu adevarat clare.

     

    Setari optimizate pentru rezultate ideale


    Asigurati-va ca veti avea inregistrari de inalta calitate prin alegerea scenei in care doriti sa inregistrati. Reportofonul stabileste apoi instantaneu parametri de inregistrare corecti. De asemenea, puteti sa adaugati accesorii simple dispozitivului pentru inregistrari de telefon perfecte si transformarea din analogic in digital.

     

    Gasiti ceea ce cautati


    Fisierele audio salvate sunt automat marcate cu data si afisate in format calendar, ceea ce face usoara cautarea fisierelor. Un buton calendar dedicat permite vizualizarea imediata.

    Durata de inregistrare (minute)1040 h 00 min
    ConectareUSB Jack 3.5mm
    Memorie (MB)4096
    Microfon incorporatDa
    Formate suportateMP3
    Functii disponibileCautare in calendar Scene Select Low Cut Filter
    Numar de fisiere/foldere permise200
    Baterii2 x AAA
    Conectori1 x microSD slot
    Accesorii incluseManual de utilizare
    Difuzor incorporatDa
    Dimensiuni (D x H x W mm)111.5 x 39 x 18 mm
    Greutate77 g

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs