Difuzor bluetooth Albrecht MAX-treme cod 27610

Difuzorul Albrecht MAX-treme este solutia ideala pentru a te lasa invaluit de ritmurile muzicii acasa, in gradina din fata casei sau chiar pe drum. Puteti folosi acest difuzor pentru a reda melodiile preferate din smartphone-ul, tableta sau notebook-ul dvs.

27610
Pret:  

274,89 lei

 In stoc
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Difuzor bluetooth Albrecht MAX-treme cod 27610 primesti 27 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 8,10 lei.

    Difuzor bluetooth Albrecht MAX-treme cod 27610

    Difuzorul Albrecht MAX-treme este solutia ideala pentru a te lasa invaluit de ritmurile muzicii acasa, in gradina din fata casei sau chiar pe drum.
    Puteti folosi acest difuzor pentru a reda melodiile preferate din smartphone-ul, tableta sau notebook-ul dvs.
    Sunetul puternic si clar face din acest difuzor wireless solutia ideala pentru conferinte telefonice dar si pentru apelurile handsfree.

    Difuzor wireless

    MAX-Treme nu este doar un difuzor Bluetooth, el este un adevarat miracol de sunet! Cu un subwoofer pasiv si o putere audio de 2×3W, impresioneaza cu sunetul excelent.

    Microfonul incorporat transforma acest difuzor intr-un minunat dispozitiv handsfree astfel incat dvs. va puteti concentra mult mai bine la condus in timp ce purtati discutii interesante prin telefon impreuna cu prietenii dvs.

    HandsFree Bluetooth

    Noise cancellation

    Tehnologia prezenta in microfonul incorporat va garanteaza un sunet clar datorita reducerii zgomotului de fundal.

    Iar datorita conexiunii bune oferite de microfon puteti realiza chiar apeluri de tip conferinta fara a va face probleme legate de calitatea sunetului.

    Bateria prezenta in acest difuzor bluetooth ii confera acestuia o autonomie greu de atins de dispozitivele similare - pana la 12 ore. Aceasta inseamna ca va puteti bucura de un sunet de calitate timp de o zi intreaga, fie ca sunteti la picnic sau pe terasa din spatele casei.

    Autonomie marita

    Compatibilitate dusa la extrem

    Difuzorul Albrecht MAX-treme este foarte prietenos cu majoritatea tipurilor de dispozitive. Astfel incat il puteti conecta atat la iPhone, iPad, iPod cat si la celelalte dispozitive smartphone cu Android sau alte dispozitive asemanatoare ce au tehnologia de transfer Bluetooth.

    Dimensiuni reduse

    Difuzorul Albrecht MAX-treme nu va ofera numai o calitate excelenta a sunetului ci a fost proiectat in asa fel incat sa va ofere o experienta minunata si la folosirea si depozitarea lui.

    Cu numai 15 cm lungime, 3,5 cm latime si 5,4 cm inaltime te si intrebi cum de un asemenea dispozitiv poate scoate un sunet atat de clar si placut!

    Producator

    Albrecht
    Cod27610
    CuloareNegru
    Caracteristici generale
    Putere audio2x3 W
    Capacitate acumulator1000 mAh
    Gama de frecvente25 Hz la 25kHz
    Versiune bluetoothV2.1+EDR
    Greutate (kg)0.165
    Tensiune alimentare5V DC
    Distanta functionare10m
    Autonomie ( pana la )12 h
    Dimensiuni (mm)150x35.5x54
    Pachetul contine
    DifuzorDa
    Cablu audioDa
    Cablu USBDa
    AcumulatorDa
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs