PocketBook Inkpad 3 Dark Brown - eBook Reader premium cu ecran tactil capacitiv (multisenzor) de 7.8

Noul PocketBook InkPad 3 a fost creat pentru a aduce un confort absolut si o experienta excelenta pentru utilizatorii care sunt indragostiti de lectura. Ecranul de 7 inci E Ink Carta™ cu 300 DPI creeaza o impresie realista privind citirea unei carti clasice de hartie, in timp ce beneficiaza decaracteristici de varf.

PB740-X-WW
Pret:  

1 199,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului PocketBook Inkpad 3 Dark Brown - eBook Reader premium cu ecran tactil capacitiv (multisenzor) de 7.8 primesti 119 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 119 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 35,70 lei.

    PocketBook Inkpad 3 Dark Brown - eBook Reader premium cu ecran tactil capacitiv (multisenzor) de 7.8

    Obtineti un avantaj mai mare

    Noul PocketBook InkPad 3 a fost creat pentru a aduce un confort absolut si o experienta excelenta pentru utilizatorii care sunt indragostiti de lectura. Ecranul de 7 inci E Ink Carta™ cu 300 DPI creeaza o impresie realista privind citirea unei carti clasice de hartie, in timp ce beneficiaza decaracteristici de varf. Caracteristicile moderne ale ecranului garanteaza o claritate a textului si o adevarata placere pentru ochi, fara oboseala, chiar dupa multe orel de lectura.

    Obtineti mai mult decat va asteptati

    Tehnologia SMARTlight garanteaza un echilibru luminos uniform pentru citire armonioasa pe timp de zi si noapte. In modul automat, SMARTlight ofera cea mai buna optiune de intensitate si temperatura a luminii, luand in considerare timpul zilei si bioritmurile umane.
    PocketBook InkPad 3 ofera o noua oportunitate de a crea sabloane de lumina din fata, atribuind setarile pentru orice ora de zi, in functie de program si de preferintele personale. O scara convenabila de reglare afiseaza 24 de ore din zi si permite setarea cu usurinta a oricaror dinamici si temperatura de culoare a luminii in orice moment al unei zile. Este posibil sa creati un numar nelimitat de sabloane de lumina zilnica zilnica si sa le dati nume. Utilizatorul poate comuta cu usurinta de la un sablon la altul.

    Toate intr-unul pentru mai multe oportunitati

    Un procesor productiv Dual Core (2 x 1 GHz) si memoria RAM de 1 GB garanteaza o experienta perfecta, ofera un raspuns rapid si o munca stabila a oricarei aplicatii. Cu memorie interna de 8 GB si slot pentru card microSD (pana la 32 GB), cititorul electronic poate stoca biblioteca digitala mai mult de 2000 de carti, pe care le puteti citi in 17 formate populare, fara a le converti, in formate grafice JPEG, BMP, PNG sau TIFF.
    Cu ajutorul Wi-Fi-ului incorporat si serviciilor usor de utilizat, cum ar fi Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync si PocketBook Cloud, utilizatorul poate descarca rapid orice continut fara conectarea la un PC. PocketBook InkPad 3 contine initial 97 de carti electronice gratuite pre-instalate in 14 limbi, dintre care 7 in limba germana si 8 in limba engleza. Dictionarele preinstalate Abbyy Lingvo® permit citirea si traducerea, utilizand 24 de combinatii de limbi. Un senzor de acoperire incorporat permite introducerea cititorului electronic in modul e oprire prin inchiderea capacului, utilizandu-se astfel bateria si mai eficient.

    Afisare:

    Tehnologie displayE-ink
    DisplayNiveluri de gri
    Diagonala display7.8 inch
    Rezolutie1404 x 1872
    Numar niveluri de gri16
    Rezolutie optica300 ppi

    Caracteristici generale:

    Fisiere suportatePDF EPUB DJVU FB2 FB2.ZIP DOC DOCX RTF PRC TCR TXT CHM HTML HTM MOBI ACSM JPEG BMP PNG TIFF MP3 M4B
    ConectivitateUSB Wi-Fi Card de memorie
    Tip USBMicroUSB
    FunctiiLumina fundal Touchscreen Iesire audio Sintetizare vocala Senzor de lumina
    Frecventa procesor1 GHz
    CuloareMaro

    Memorie:

    Capacitate stocare8 GB
    Tip card de memorieMicroSD
    Card de memorie maxim suportat32 GB
    Capacitate memorie RAM1024 MB

    Acumulator:

    Tip acumulatorLi-Polymer
    Autonomie acumulator4 saptamani

    Dimensiuni:

    Inaltime195 mm
    Latime136.5 mm
    Grosime8 mm
    Greutate210 g
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs