Volan cu pedale TRUST GXT288 RACING WHEEL

Simţiţi nevoia de viteză? Vă place să vă afişaţi talentele de pilot în timp ce sunteţi urmărit de poliţie? Sau să testaţi cele mai noi circuite? Volanul de curse GXT 288 de dimensiuni naturale cu schimbator de viteze si pedale vă permite să aveţi experienţa jocului de curse ca niciodată înainte.

MGT.20293
Pret:  

379,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Volan cu pedale TRUST GXT288 RACING WHEEL primesti 37 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 37 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 11,10 lei.

    Volan cu pedale TRUST GXT288 RACING WHEEL

    Usor de folosit
    Începeţi să concuraţi ca un pilot profesionist cu volan învelit în cauciuc, schimbător de viteze secvenţial şi pedale de acceleraţie şi frâne aproape reale. Sunteţi gata de cursă? Ataşaţi cu uşurinţă volanul de curse de masă cu ajutorul terminalului adaptor solid.

    Experienţă realistă
    Atingeţi noi niveluri de viteză, precizie şi confort cu GXT 288. Rotirea la 700 de grade a volanului conferă o precizie foarte bună a direcţiei. Pedalele de picior (incluse) sunt foarte asemănătoare celor dintr-o maşină propriu-zisă, asigurând astfel o experientă realistă.

    Design ergonomic
    Învelişul din cauciuc al GXT 288 asigură o prindere fermă şi un control optim în timpul jocului. Totodată, volanul este unul cu design ergonomic, care oferă confort în timpul sesiunilor prelungite de curse. Sensibilitatea reglabilă a direcţiei permite controlul desăvârşit.

    Feedback vibraţii
    GXT 288 include şi feedback cu vibraţii. Această funcţie asigură efecte de curse realiste, deoarece efectele din joc se transformă în vibraţii reale în volan. Astfel, nu doar că experimentaţi jocul vizual, ci şi fizic.
    * Vibratiile trebuie să fie suportate de joc.

    Caracteristici:

    • Volan cu design ergonomic, compatibil cu toate jocurile de curse.
    • Metodă de intrare X pentru vibratii si configurarea automată a comenzilor în jocurile PC.
    • Sensibilitate reglabilă de pe volan pentru un control mai precis.
    • Pedale în mărime naturală cu suprafată aderentă.
    • Vibraţii pentru efecte reale ale unei maşini de curse*
    • Volan acoperit cu cauciuc pentru aderenţă maximă.
    • Rotatie în unghi de 270.
    • Schimbător de viteze secvenţial.

    * Vibratiile trebuie să fie suportate de joc.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs