Ceas Suunto 9 G1 All Black, negru SS050257000

Suunto 9 este un ceas GPS multisport conceput pentru atleții care cer cele mai bune rezultate de la ceasul lor sportiv. Sistemul inteligent de gestionare a duratei de viață a bateriei, cu mementouri inteligente, vă asigură că ceasul va avea baterie atunci când aveți nevoie. Suunto 9 este robust, fiind ideal pentru antrenamente lungi și grele, pentru curse și aventuri extreme.

NW.SS050257000
Pret:  

2 350,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Ceas Suunto 9 G1 All Black, negru SS050257000 primesti 235 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 235 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 70,50 lei.

    Ceas Suunto 9 G1 All Black, negru SS050257000

    Suunto Fusedtrack™ pentru trasee și distanțe mai precise

    Pe distanțe ultra, durata de viață a bateriei este de cele mai multe ori factorul de limitare al ceasurilor sport prin înregistrarea cu precizie a traseului, deoarece GPS-ul foloseste mult din capacitatea bateriei. Algoritmul unic FusedTrack ™ al ceasului Suunto combină datele GPS și senzorul de mișcare pentru a îmbunătăți acuratețea traseului și al distanței. Acest lucru vă permite să prelungiți durata de viață a bateriei prin scăderea puterii GPS fără a compromite în mod semnificativ precizia. În felul acesta ceasul Suunto se distanțează de restul ceasurilor sport oferindu-vă o durată a bateriei suficientă pentru aventurile dumneavoastră

    Mii de ore de testare în cele mai dure conditii

    "Când vorbim de instruire sau instrumentele necesare pentru orice sport de aventură sau de anduranță, primul lucru pe care îl iau în considerare este durabilitatea, pentru că de fapt vă oferă șansa să vă concentrați doar asupra a ceea ce trebuie să faceți" - Mauricio Méndez Cruz, triathlete Suunto și campion mondial Xterra.

    Suunto 9 este proiectat și construit pentru a răspunde cerințelor sportivilor profesioniști. Testat la extrem, cu mii de ore de utilizare reală în cele mai dificile condiții de către echipa de testare internă a Suunto și de sportivii din întreaga lume.

    Funcții de măsurare: timp, cadență, temperatură, cronometru, curse de înot, pedometru, monitorizarea somnului, contor de ture, consum de calorii, altimetru (-500-9999m), ritm cardiac, viteză, distanță, inversă

    Funcții diverse: notificare apel (iOS / Android), notificare mesaj (iOS / Android), data, busola, ceas cu alarmă, Navigare, control cameră (iOS / Android)

    Timpul de funcționare: până la 120 de ore (GPS), până la 14 zile (în Zeitmodus)

    Măsurarea pulsului: integrat în dispozitiv, prin centura Suunto de piept (nu este inclusă)

    CE ESTE IN CUTIE?

    Suunto 9 G1 All Black, Cablu USB, Ghid rapid, Fișă de garanție

    Specificatii Tehnice
    Material CarcasaFibra de sticla
    Culoare curea/brataraNegru
    Tip InchidereCatarama
    CompatibilitateUniversal
    Culoare CarcasaNegru
    PentruFemei
    Barbati
    Material curea/brataraSilicon
    SenzoriAccelerometru
    Altimetru
    GPS
    Temperatura
    Caracteristici CheieRezistent la apa
    Activitate monitorizataCalorii arse
    Monitorizarea somnului
    Trepte urcate
    Viteza
    Rezistenta la apa10 ATM
    Greutate72 g
    Material geam:Cristal mineral
    SportAlergare
    Ciclism
    Drumetie
    Fitness
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs