Ceas Suunto 7 Graphite Copper, unisex

Este primul ceas Suunto care combină experiența sportivă versatilă a brandului cu hărți offline gratuite în aer liber cu funcții inteligente de smartwatch de la Wear OS by Google ™ și cu un sistem de operare purtabil care aduce tot ce este mai bun din Google ™ la ceasurile inteligente. Suunto 7 funcționează cu telefoanele Android ™ și iOS.

NW.SS050382000
Pret:  

2 400,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Ceas Suunto 7 Graphite Copper, unisex primesti 240 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 240 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 72,00 lei.

    Ceas Suunto 7 Graphite Copper, unisex

    Sport Și Viață Activă, combinate!

    Să vă urmați pasiunea pentru sport având o viață ocupată poate fi greu uneori, de aceea aveți nevoie de un ceas sport care acționează precum un smartwatch care să că fie alături ori de câte ori aveți un moment de răgaz. Suunto 7 vă oferă tot ce este mai bun din ambele lumi și este conceput pentru a vă ajuta să beneficiați la maxim de timpul liber. Este primul ceas Suunto care combină experiența sportivă versatilă a brandului cu hărți offline gratuite în aer liber cu funcții inteligente de smartwatch de la Wear OS by Google ™ și cu un sistem de operare purtabil care aduce tot ce este mai bun din Google ™ la ceasurile inteligente.

    Suunto 7 funcționează cu telefoanele Android ™ și iOS.

    • Urmărirea sporturior cu precizie

    Toate caracteristicile sportive ale Suunto 7 sunt la doar la apasare de buton distanță. Urmăriți-vă parcursul exercițiilor dvs. cu exactitate datorită celor 70 de moduri sportive, al prezenței GPS-ului și al senzorului de ritm cardiac. Partajați cu ușurință rezultatele dvs. în aplicația Suunto sau pe aplicațiile sportive renumite precum Strava, Endomondo și TrainingPeaks. Informațiile detaliate vă vor ajuta să vă antrenați mai inteligent - împingându-vă mai aproape de țelul propus pentru a vă atinge obiectivele cu ușurință. Vă puteți conecta de asemenea, ceasul cu casca de la telefon și puteți controla muzica de la încheietură în timpul exercițiului.

    • Inspirația de care ai nevoie ca să explorezi

    Descoperă lumea din jurul tău folosind hărțile offline gratuite puse la dispoziție, cu detalii de teren, trasee și linii de contur. Este ușor să arunci o privire pe hărți în orice moment, iar acestea sunt întotdeauna glisate în timpul exercițiului pentru a-ți fii la îndemână. Traseele încorporate pentru 15 activități, inclusiv alergarea, înotul și ciclismul vă vor arata cele mai populare rute, astfel încât să vă puteți antrena unde alții s-au antrenat sau sa puteți alege dacă doriți să rămâneți departe de drumurile populare. Hărțile offline locale și traseele vor fi descărcate automat atunci când sunteți conectat la Wifi sau aveti ceasul la încărcare. De asemenea, puteți selecta manual harta locației preferate pentru a putea fi descărcată. Cu hărțile offline, veți găsi întotdeauna calea și veți descoperi cele mai bune rute de instruire, chiar și atunci când lăsați telefonul acasă sau nu aveți conectivitate la rețea.

    • Îți face viața mai ușoară tot timpul

    Când nu vă antrenați, vă doriți un smartwatch convenabil în care puteți avea încredere. Suunto 7 este alimentat cu Wear OS de către Google, ceea ce face din acesta cel mai inteligent ceas de sport dezvoltat de Suunto până acum. Cu Suunto 7 veți fii mereu informat cu ultimile noutăți de la aplicațiile preferate. Consultați-vă următoarea întâlnire sau lista de activități, verificați cu ușurință apelurile și vizualizați rapid mesajele primite. Ceasul este dotat cu o modalitate de plată mai rapidă și mai sigură de la Google Pay ™, urmărirea activității de la Google Fit ™, ajutor inteligent din partea Asistentului Google și mii de aplicații de pe Google Play.

    Disponibilitatea Google Pay și Google Assistant variază în funcție de limbă și de țară.

    • Este gata oricând pentru orice aventură


    Suunto 7 este proiectat și testat în Finlanda riguros și intens pentru a asigura gradul înalt de calitate pentru care este recunoscut Suunto. Rezistent la șocuri, apă și murdărie, ceasul funcționează în ploaie, noroi sau zăpadă. Are butoane fizice, astfel încât să-l poți folosi cu mănuși iar ecranul tactil este extrem de luminos și de înaltă rezoluție fiind protejat cu sticla Gorilla® rezistentă la zgârieturi. Bateria de la Suunto 7 vă va oferi o zi întreagă de utilizare a smartwatch-ului asigurându-se însă că vă va mai rămâne suficientă baterie pentru antrenamentul dvs. zilnic. În mod alternativ, poate furniza până la 48 de ore de utilizare sau până la 12 ore în modul de urmărire GPS. *

    • Ceasul care devine mai bun în fiecare zi

    Cu conectivitate Wi-Fi, actualizările software sunt automate, astfel încât ceasul dvs. este mereu actualizat și are cele mai noi funcții. Extindeți funcționalitățile de vizionare cu aplicațiile preferate de pe Google Play și schimbați aspectul ceasului dvs. cu diferite fețe de ceas și bretele schimbabile.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs