Rucsac transport copii Thule Sapling Elite Child Carrier - Slate/Cobalt

Thule Sapling Elite Child Carrier reprezinta solutia cea mai sigura si confortabila pentru a transporta pe cei mici in drumetiile cu familia. Rucsacul se schimba fara efort intre parinti, prin simple ajustari ale dimensiunilor toracelui si a centurii soldurilor.

TA210105
Pret:  

1 631,85 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 24 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Rucsac transport copii Thule Sapling Elite Child Carrier - Slate/Cobalt primesti 163 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 163 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 48,90 lei.

    Rucsac transport copii Thule Sapling Elite Child Carrier - Slate/Cobalt

    Panoul spate si centura soldurilor, complet ajustabile, asigura o potrivire perfecta pe corp, pentru un transport foarte confortabil si, totodata, usureaza operatiunea de schimbare a rucsacului intre parinti.

    In scopul hidratarii in timpul mersului, rucsacul este prevazut cu loc pentru rezervor de apa tip maneca.

    Buzunarele de plasa si cele doua mari compartimente cu fermoar ofera suficient spatiu pentru depozitarea hainelor, pelerinelor de ploaie, scutecelor si altor lucruri de baza.

    Puteti tine aproape de accesul mainilor lucrurile esentiale, cu ajutorul celor doua buzunare cu fermoar, extra-spatioase, de pe centura soldurilor, in care puteti depozita jucarii, gustari si diverse accesorii personale de mici dimensiuni.

    Oglinda retrovizoare va permite sa monitorizati activitatea micutului in timpul mersului.

    Chingile de stabilizare a incarcaturii, permit ajustari in timpul mersului ale centrului de greutate al rucsacului, tragand copilul mai aproape de spatele parintelui, pentru un transport mai comfortabil.

    Parasolarul demontabil mentine protejeaza micutul de razele solare.

    Scaunul ergonomic din plus, ajustabil pe inaltime, distribuie eficient greutatea copilului, oferind suport de sprijin partilor interioare ale coapselor.

    Sistemul de incarcare, cu acces dual, va permite sa puneti copilul in rucsac, fie prin partea superioara, fie prin lateral.

    Scaritele detasabile si ajustabile in mers, permit copilului sa-si odihneasca piciorusele pe durata traseului.

    Panoul spate captusit si respirabil, ofera protectie si suport in zonele critice de contact cu corpul, insa permite in acelasi timp aerului sa circule in jurul spatelui, pastrand racoare.

    Rucsacul detasabil inclus ofera spatiu suplimentar de transport.

    Caracteristici:

    • Gen: Feminin,Masculin
    • Utilizare: Transport copii
    • Material: 210D Cordura Nylon / 420D Nylon
    • Greutate(kg): 3.3
    CuloareSlate/Cobalt
    Nr. copii1
    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs