Set avertizoare crap 4+1 KAMASAKI THUNDER C3-W AAA

KAMASAKI SET AVERTIZOARE THUNDER C3-W AAA 4+1 View larger


WhatsApp Share

Marca Kamasaki oferă o gamă de produse cu raport preț-calitate foarte bun. Din aceste produse face parte și această serie de avertizoare electrice.

78007304
Pret:  

400,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 12 luni Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Set avertizoare crap 4+1 KAMASAKI THUNDER C3-W AAA primesti 40 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 40 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 12,00 lei.

    Set avertizoare crap 4+1 KAMASAKI THUNDER C3-W AAA

    Avertizoarele electrice sunt tot mai frecvente utilizate în rândul pescarilor. Dacă nu doriți să urmăriți constant vârful lansetei sau bobina de semnalizare, acestea vor fi de mare ajutor în timpul pescuitului. Vor semnaliza atât trăsăturile pe tragere, cât și cele pe cădere (swinger). Folosirea semnalizatorului crește confortul pescuitului, nu trebuie să vă concentrați asupra echipamentului, vă puteți odihni liniștit și nu trebuie să renunțați nici la pești.

    Seturile Thunder sunt puse într-o cutie de plastic, indiferent de numărul de bucăți, fiind perfect pentru depozitare și transport. Disponibil în versiunile 2, 3, respectiv 4 + 1, unde primul număr reprezintă numărul de semnalizatoare iar +1 receptorul.

    Receptorul radio este capabil să semnalizeze trăsăturile până la o distanță de 150 de metri, astfel încât utilizatorul aflat mai departe de echipament poate fi informat despre capturarea peștilor.

    Caracteristicile receptorului:

    Butonul de sus este utilizat pentru a porni / opri aparatul. Buton volum "V" pentru a face receptorul mai silențios sau mai tare, putânduse alege între 6 nivele.

    De asemenea, puteți găsi pe semnalizator un buton ON / OFF.

    Filetele de pe semnalizatoare sunt compatibile cu orice tijă/suport utilizate pentru pescuit.

    Sursa de energie: Receptorul funcționează cu 3 bucăți, iar indicatorii funcționează cu 2 baterii AAA, care reprezintă o soluție eficientă din punct de vedere energetic.

    Set practic, indiferent de experiența pescarului, cutia de depozitare asigură un transport și o depozitare practică și poate fi de asemenea, o combinație practică și perfectă ca și cadou.

    Evaluare:
    0 1 2 3 4
    0/5
    Bazata pe 0 review-uri
    Filtre:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)

    Livrare prin curier rapid

    Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

    Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

    Costul livrării:

    • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
    • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

    Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

    Ridicare de la sediul Hobby Mall

    Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

    Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

    Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

    Modalități de plată:

    • Plata online cu cardul de credit/debit
    • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
    • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
    • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
    • Plata numerar, la sediul nostru
    • Plata la livrare, cu numerar, ramburs