Luneta ZEISS CONQUEST V6 M 2.5-15X56/IR60 ASV

ZEISS Conquest V6 sunt echipate cu lentile FL și lentilele T * pentru a obţine o transmisie clasică de lumină de 92%, asigurând o vizibilitate optimă și o rezoluție corespunzătoare, chiar și în condiții de lumină scăzută.

VZ.M522234ASV.60
Pret:  

12 251,20 lei

 In stoc
    Transport gratuit *In cazul produselor mai grele de 10 kg, care depasesc limitele de distanta admise de curier sau dimensiunile normale (Lungime 60 cm/ Latime 50 cm/ Inaltime 30cm.), costul transportului va fi comunicat telefonic de catre operatorul HobbyMall.ro
    Garantie: 10 ani Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist

3%

La cumpararea produsului Luneta ZEISS CONQUEST V6 M 2.5-15X56/IR60 ASV primesti 1225 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1225 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 367,50 lei.

Luneta ZEISS CONQUEST V6 M 2.5-15X56/IR60 ASV

Tratamentul lentilelor ZEISS LotuTec® rezistent la apă păstrează lentilele curate la exterior în orice moment. Pur și simplu, ZEISS Conquest V6 cu zoomul său, permite flexibilitate și stabilește un nou standard pentru caracteristici și performanță în categoria sa de prețuri.

ZEISS Conquest V6 face parte din seria premium și stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte raportul preț / performanță, caracteristicile și calitatea legendară – un „entry level” fără compromis la clasa premium ZEISS.



Conquest V6 M 2.5-15x56

Face parte din gama lunetelor cu rază medie, ideală pentru vânătoarea în condiţii dificile de lumină.

Modelul prezenatat este dotat cu sistemul de reglaj ASV , pentru reglare și compensarea căderii glonțului şi montaj.

Mod de actionare:

Mod de acţionare a ASV: poziționăm sistemul astfel încât cele două vârfuri, cel din turetă și cel al ASV-ului să nu se blocheze, și rotim 8 click-uri spre stânga pentru că grupajul era cu 8 cm mai sus (spre exemplu). Totdeauna să vă amintiți că rotind spre stânga - în sens invers acelor ceasornicului înseamnă că mutăm grupajul în jos, iar rotind spre dreapta - în sensul acelor de ceasornic, înseamnă mutare în sus!
Facem același lucru și pentru reglajul stânga/dreapta pe orizontală: rotind împotriva acelor de ceasornic înseamnă mutare la stânga iar rotind în sensul acelor de ceasornic înseamnă mutare la dreapta! Am rotit 4 click-uri spre stânga deoarece grupajul a fost 4 cm spre dreapta. Am terminat aceste reglaje și vom trage alte focuri spre central țintei, să vedem dacă gloanțele nimeresc acolo unde vrem noi, adică în “0”. Încă un lucru important de reținut, dacă luneta nu are sistemul BDC Plus, vom scoate doar capacul turetei și vom ajusta simplu click-urile. Direcțiile sunt aceleași.
Dacă după executarea următoarelor 3 focuri grupajul este exact acolo unde trebuie, “la 0” în centrul țintei, înseamnă că arma este reglată “la 0” la țintă. Singurul lucru care ne rămâne de făcut este reasamblarea BDC-ului Plus. Țineți însă minte că, vârful din interiorul BDC-ului, trebuie poziționat la dreapta vârfului din turetă pentru a putea roti reglajul împotriva acelor ceasornicului pentru a ajunge la poziția dorită, iar la poziția 100 este punctul meu de pornire.
Acum putem repoziționa antitureta. Presăm arcul, îl fixăm pe poziție și stângem șurubul. Urmează poziționarea corectă a scalei. Cu două degete ținem strâns BDC-ul, deșurubăm capacul și acum putem mișca liber scala până la poziția dorită. O setăm exact la 0 și apoi strângem capacul. Vom proceda apoi la fel și pentru reglajul stânga/dreapta pe orizontală.

Specificatii:

  • Factor crepuscular: 3,1 - 12,5;
  • Greutate: 505 g;
  • Lungime: 290 mm;
  • Câmp vizual: 38,1 - 6,6 m@100m;
  • Corecţie dioptrie: -3 / +2 dpt.;
  • Diametrul cercului luminos pe ocular: 9,5 - 3,7 mm;
  • Distanţa optimă ocular-ochi: 90 mm;
  • Ajustare / click: 1 cm@100m;
  • Ajustare: 0,3 m@100m.
Putere de marire2.5-15x
Diametru obiectiv56 mm
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs