Luneta arma ZEISS V8 M 4.8-35x60/RS 60 ASV

Echipate pentru vânătoarea de zi cu zi, lunetele ZEISS V8 oferă mai multe momente de succes la vânătoare decât orice altă lunetă de la ZEISS, datorită combinației de caracteristici sofisticate și interacțiunii lor perfecte. Calitate optică remarcabilă, cel mai fin punct iluminat din lume îl fac un însoțitor de neegalat în orice situație de vânătoare. Pentru un succes la vânătoare.

VZ.M522140ASV.60
Pret:  

20 337,00 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 10 ani Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Luneta arma ZEISS V8 M 4.8-35x60/RS 60 ASV primesti 2033 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 2033 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 609,90 lei.

Luneta arma ZEISS V8 M 4.8-35x60/RS 60 ASV

Claritate maximă, chiar și la mărire maximă

Datorită puterii de mărire de 35x în combinație cu compensarea opțională a căderii glonțului, ZEISS V8 4.8-35x60 oferă cea mai bună performanță de fotografiere la distanță lungă, permițând vânătorilor să obțină lovituri precise de la cea mai mare distanță posibilă. Pentru un succes mai mare la vânătoare la distanțe lungi.

Mărirea de 35x combinată cu compensarea căderii glonțului (ASV) reprezintă capacitatea supremă pentru tirul la distanță lungă. Oferă o claritate excelentă a imaginii, în același timp cu cea mai înaltă rezoluție a detaliilor, de la factorul minim la cel maxim de mărire. Acest lucru permite o identificare extrem de fiabilă a țintei, confirmarea loviturii și lovitura ultra-precisă pe cele mai lungi distanțe.

SV-Advanced Long Range

Cu un interval de ajustare pe înălțime de până la 140 cm și o valoare a clicului de 1 cm/100 m pe clic, compensarea căderii glonțului ASV-Advanced Long Range (ASV-ALR) permite corecții precise ale vederii pentru plasarea precisă a loviturii la distanță lungă.

Conceptul Ultra-FL

Conceptul Ultra-FL conține mai multe elemente de sticlă fluorurată SCHOTT pentru fidelitate absolută a culorii, luminozitate și claritate. Asigurându-vă cea mai bună rezoluție a detaliilor, chiar și în cele mai dure condiții și în cel mai dificil mediu.

Cel mai bun punct iluminat din lume

Secretul din spatele preciziei lunetelor ZEISS este punctul lor ultra-fin iluminat și acoperirea sa extrem de scăzută a țintei. Cu doar o fracțiune din grosimea unui fir de păr uman, sistemul cu fibră optică oferă cel mai fin punct iluminat din lume – o acoperire a țintei de 3,3 milimetri la 100 de metri este rezultatul uluitor (V8 și V6 @20x). Precizie pură pentru cele mai mici ținte și cele mai mari distanțe.

Buton multifuncțional

Butonul de control al iluminării multifuncționale este cel mai avansat sistem de iluminare a reticulei de pe piață. Poate fi operat rapid, silențios și intuitiv chiar și cu mănuși. Iluminarea se dezactivează automat imediat ce puneți arma jos. Se reactivează de îndată ce țintiți, o caracteristică care economisește timp și energie – și asigură o soluție de vizare imediată și perfectă în orice condiții de iluminare.

Acoperire ZEISS T*

Acoperirea ZEISS T* este o garanție a imaginilor strălucitoare, cu contrast ridicat, pe care le veți experimenta mai ales în condiții nefavorabile de lumină și în amurg. În spatele acestuia, însă, nu există o formulă specifică pentru construirea straturilor. În schimb, este o tehnologie care este ajustată în mod constant pentru a se potrivi noilor materiale și cerințe din sticlă, care variază de la lentilă la lentilă.

O vedere clară, indiferent de vreme

Există întotdeauna lucruri interesante de văzut în lumea naturii – chiar și pe vreme umedă. Acesta este motivul pentru care ZEISS a dezvoltat LotuTec®. O acoperire pentru lentilele binoclurilor și lunetelor care permite o vedere clară și nestingherită în toate condițiile meteorologice.

Cea mai versatilă lunetă

Combinația dintre intervalul maxim de zoom, cea mai strălucitoare optică și ușurința optimă de utilizare face ca ZEISS V8 să fie cea mai bună lunetă de pușcă universală pentru toate distanțele și situațiile - indiferent dacă sunteți la o vânătoare condusă, la urmărire, la vânătoare pe scaune înalte sau la fotografiere la distanțe lungi. gamă. Indiferent de afacerea dvs. de vânătoare, ZEISS V8 – cea mai bună lunetă super-zoom a companiei – permite reacții rapide și flexibilitate maximă. Conceput pentru a asigura succesul maxim la vânătoare.

Luneta arma ZEISS V8 M 4.8-35x60 specificatii tehnice:

  • Tip: Luneta arma
  • Factor crepuscular: 13.6 – 45.8
  • Greutate: 1015 g
  • Lungime: 399 mm
  • Câmp vizual: 8.6 – 1.2 m (26 – 4 ft) m@100m
  • Corecţie dioptrie: − 3.5 | + 2 dpt dpt.
  • Diametrul cercului luminos pe ocular: 9,9 – 1,7 mm
  • Distanţa optimă ocular-ochi: 92 mm
  • Ajustare / click: 1 cm@100m
  • Ajustare: 1,4 (verical) 0,85 (lateral) m@100m.
Putere de marire4.8-35x
Diametru obiectiv60 mm
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs