Luneta arma ZEISS V8 M 1.1-8x24/IR60

Lunetele ZEISS V8 oferă mai multe momente de succes la vânătoare decât orice altă lunetă de la ZEISS datorită combinației de caracteristici sofisticate și interacțiunii lor perfecte. Calitate optică remarcabilă, un ocular foarte mare pentru luarea liniei de ochire rapid și cel mai fin punct iluminat din lume îl fac un însoțitor de neegalat în orice situație de vânătoare.

VZ.M522100.60
Pret:  

13 721,45 lei

 Stoc epuizat  
 Seteaza alerta stoc!
    Garantie: 10 ani Garantie pentru persoane juridice: 12 luni. Produsele vandute pe site-ul HobbyMall.ro sunt originale si beneficiaza de garantie de la producator
Adauga in wishlist
3%

La cumpararea produsului Luneta arma ZEISS V8 M 1.1-8x24/IR60 primesti 1372 puncte loialitate. Cosul tau va totaliza 1372 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 411,60 lei.

Luneta arma ZEISS V8 M 1.1-8x24/IR60

Privire de ansamblu maximă și confort vizibil: ocularul ZEISS V8 1.1-8x24 este mai mare decât pupila umană, maximizând zona în care vânătorul vede întreaga imagine. Acest lucru le oferă mai mult spațiu pentru a-și poziționa ochiul și le permite să ochească mult mai rapid – un avantaj crucial în timpul vânătorii la goană. Împreună cu factorul de mărire de 1,1x, aceasta înseamnă că ZEISS V8 1.1-8x24 este ideal pentru tirul rapid la distanță apropiată.

Ocular foarte mare

În timp ce luați linia de ochire, cu reticulul centrat în mijloc - distanța dintre ochi și ocular (ocular) este crucială. Un ocular mare, „foarte ușor de utilizat”, vă permite să obțineți imaginea rapid și ușor, asigurând rate de succes mai mari în situații dinamice de vânătoare.

Factor de mărire 1.1x

Mărirea de 1,1x este echivalentă cu vederea naturală a omului. Prin urmare, vânătorul poate folosi confortabil ambii ochi deschiși – pentru o conștientizare totală – atunci când țintește. Vederea de ansamblu a vânătorului prin lunetă și în afara lunetei ilustrează caracteristicile imaginii complete, curate și echilibrate vizual. Acest lucru permite o imagine de ansamblu rapidă și ideală a mediului, rezultând o ochire mult mai rapidă a țintei.

Cel mai bun punct iluminat din lume

Secretul din spatele preciziei lunetelor ZEISS este punctul lor ultra-fin iluminat și acoperirea extrem de scăzută a țintei. Cu doar o fracțiune din grosimea unui fir de păr uman, sistemul cu fibră optică oferă cel mai fin punct iluminat din lume – o acoperire a țintei de 3,3 milimetri la 100 de metri este un rezultat uluitor (V8 și V6 @20x). Precizie pură pentru cele mai mici ținte și cele mai mari distanțe.

Imagini strălucitoare de calitate

Conceptul Ultra-FL conține optică cu conținut de fluorură SCHOTT pentru fidelitate absolută a culorii, luminozitate și claritate. Asigurându-vă cea mai bună rezoluție a detaliilor, chiar și în cele mai dure condiții și în cel mai dificil mediu.

Acoperire ZEISS T*

Acoperirea ZEISS T* este o garanție a imaginilor strălucitoare, cu contrast ridicat, pe care le veți experimenta mai ales în condiții nefavorabile de lumină și în amurg. În spatele acestuia, însă, nu există o formulă specifică pentru construirea straturilor. În schimb, este o tehnologie care este ajustată în mod constant pentru a se potrivi noilor materiale și cerințe din sticlă, care variază de la lentilă la lentilă.

O imagine clară, indiferent de vreme

Există întotdeauna lucruri interesante de văzut în natură – chiar și pe vreme umedă. Acesta este motivul pentru care ZEISS a dezvoltat LotuTec®. O acoperire pentru lentilele binoclurilor și lunetelor care permite o vedere clară în toate condițiile meteorologice.

Buton multifuncțional

Butonul de control al iluminării multifuncționale este cel mai avansat sistem de iluminare a reticulului de pe piață. Poate fi operat rapid, silențios și intuitiv chiar și cu mănuși. Iluminarea se dezactivează automat imediat ce puneți arma jos. Se reactivează de îndată ce țintiți, o caracteristică care economisește timp și energie – și asigură o soluție de vizare imediată și perfectă în orice condiții de iluminare.

Specificatii tehnice:

  • Tip: Lunete
  • Factor crepuscular: 3,4 – 13,9
  • Greutate: 590 g
  • Lungime: 283 mm
  • Câmp vizual: 39,6 – 5,4 m (119 – 16 ft) m@100m
  • Corecţie dioptrie: − 3,5 | + 2 dpt dpt.
  • Diametrul cercului luminos pe ocular: 9,9 – 3,1 mm
  • Distanţa optimă ocular-ochi: 92 mm
  • Ajustare / click: 1 cm@100m
  • Ajustare: 0,5 (vertical) / 0,32 (orizontal) m@100m.
Putere de marire1.1-8x
Diametru obiectiv24 mm
Evaluare:
0 1 2 3 4
0/5
Bazata pe 0 review-uri
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Livrare prin curier rapid

Livrăm coletele prin rețeaua de curierat rapid Fan Courier, în toată Romania.

Livrarea produselor se face în 24-72 ore de la confirmarea comenzii în zonele de acoperire ale Fan Courier. Pentru localitățile care nu se află în aria de acoperire, Fan Courier va percepe o taxă suplimentară ce poate fi verificată aici. Taxa de transport suplimentară va fi comunicată telefonic de unul din operatorii HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii.

Costul livrării:

  • pentru comenzi cu o valoare mai mică de 299 lei taxa de transport este de 17 lei.
  • pentru comenzi cu o valoare mai mare de 299 de lei, livrarea este gratuită, în limita a 10 kg/colet.

Pentru coletele care depăsesc dimensiunile standard admise de Fan Courier (Lungime 60 cm/Lățime 50 cm/Înălțime 30cm sau coletele care depăsesc 10kg), costul transportului va fi comunicat telefonic de către operatorul HobbyMall.ro în momentul confirmării comenzii, dacă va fi cazul.

Ridicare de la sediul Hobby Mall

Puteţi ridica comenzile de la sediul nostru din Bd. Theodor Pallady nr. 287, cladire 4A, etaj 1, sector 3, București, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Nu se pot ridica de la sediul HobbyMall.ro coletele mai mari de 10 kg sau cu dimensiuni mai mari de 60cm X 50cm X 30cm (Lungime X Lățime X Înălțime).

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate de la sediul nostru.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul de credit/debit
  • Plata online în rate cu cardul Avantaj (emis de Credit Europe Bank)
  • Plata cu cardul bancar, la sediul nostru (POS ING Bank)
  • Plata prin virament bancar (OP). Pentru această modalitate de plată vă rugam să solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea se va face dupa confirmarea efectuării plății
  • Plata numerar, la sediul nostru
  • Plata la livrare, cu numerar, ramburs