Filtrează după
Categorii
Filtrează

afiseaza dupa producator Bresser

  • Stoc limitat

    Bresser Hunter 10x25 are o constructie compacta si usor de utilizat, acest model avatantajos este insotitorul ideal in multe situatii. Optica acoperita complet cu un strat antireflex si mecanica solida permit redarea unei imagini de calitate si plina de culoare.

    121,39 lei
  • Stoc limitat

    Bresser 8x21 are o constructie compacta si usor de utilizat, acest model avatantajos este insotitorul ideal in multe situatii. Optica acoperita complet cu un strat antireflex si mecanica solida permit redarea unei imagini de calitate si plina de culoare. Coletul contine geanta de nailon si curea de transport incluse.

    121,39 lei
  • Stoc limitat

    Spezial Astro 25x70 este un binoclu profesional de la Bresser cu o putere de marire 25x, ideal pentru astronomie, observarea pasarilor si a naturii si pentru observarile nocturne. Prismele Bak-4 acoperite antireflex complet cu multiple straturi ofera imagini clare si luminoase. Acest binoclu poate fi montat pe orice trepied foto cu ajutorul suportului...

    603,33 lei
  • Disponibil la comanda

    Astro & Marine SF 10x500 este un binoclu de la Bresser cu putere de marire 10x si obiective cu diametrul de 50 mm, ideal pentru astronomie, pentru observarile nocturne si observarea pasarilor si a naturii. Astro & Marine SF 10x50 este rezistent la stropire, iar pachetul include curea si geanta pentru transport, capace pentru praf si tripod.

    1 164,50 lei