Alege Filtre

Categorii
Culoare
Capacitate incarcare
Lungime cutie(cm)
Latime cutie(cm)
Inaltime cutie(cm)
Capacitate incarcare(kg)
Lungime ambarcatiune
Lungimea curelei de fixare(cm)
Nr. maxim placi snowboard
Nr. maxim perechi de schiuri
Volum cutie(l)
Volum(l)
Deschidere cutie
Tip prindere
Nr. maxim biciclete
Greutate maxima suportata(Kg)
Gen
Marime
Marime
Marime incaltaminte
Marime mulineta
Sezon
Tip casca
Clasa
Lungime
Lungime naluca
Greutate naluca
Evolutie naluca
Numar segmente
Capacitate
Putere de aruncare
Tip fir
Diametru fir
Diametru coarda
Lungime fir
Marime carlig
Culoare carlig
Nr componente
Varsta
Producatori
Culoare
Tija
Lungime sageti
Grosime
Material
Diametru

Accesorii drone si quadcoptere

Accesorii drone si quadcoptereExista 236 produse.

 Subcategorii

 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Realizat special pentru Mavic 2 Pro. Acest set de filtre include: ND4, ND8, ND16 si ND32, permitand filtrelor 1/4, 1/8, 1/16 si 1/32 sa lase lumina sa intre cu 2/3/4/5 stop-uri. Aceste filtre ND de inalta calitate, reduc cantitate de lumina care intra in senzor, oferindu-va mai mult control asupra diafragmei, tipului de expunere si sensibilitatii senzorului.

  509,00 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  DJI Smart Controller este proiectat pentru a va maximiza experienta de zbor in aer liber cu Mavic 2 sau cu alte aeronave echipate cu OcuSync 2.0. Comenzile intuitive si functiile preinstalate precum SkyTalk si aplicatia DJI GO 4 va ajuta sa va ridicati in aer mai rapid, mai clar si mai convenabil decat oricand.

  2 990,01 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Statia de incarcare mobila de mare capacitate este excelenta pentru calatorii. Incarca pana la trei baterii timp de pana la 48 de minute de zbor. Portul USB ofera putere dispozitivelor mobile, cum ar fi smartphone-urile si tabletele. Regleaza automat tariful de incarcare in functie de temperatura. Convenabil pentru depozitarea aeronavelor si bateriile...

  449,00 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Parrot Sequoia+ combinat cu software-ul Pix4D, este prima camera multispectrala care ofera masuratori absolute de reflexie fara a fi nevoie sa folositi tinte de calibrare radiometrice. Datorita noii conducte de procesare radiometrice Pix4D, Parrot Sequoia+ permite o evaluare mai consistenta a datelor colectate si imbunatateste experienta utilizatorului.

  24 500,01 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Hubul de incarcare a acumulatorului Tello este proiectat pentru utilizarea cu bateriile Tello Flight. Poate gazdui pana la trei baterii Tello Flight in acelasi timp. Bateria de incarcare a acumulatorului Tello incarca bateriile in ordine in functie de nivelele lor de tensiune, de la cea mai inalta la cea mai mica.

  69,00 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Bateria inteligenta pentru zbor, este dedicata dronelor DJI Phantom 4 sau Phantom 4 PRO/ PRO+ si ofera un timp de zbor de pana la 30 minute.

  879,01 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Kitul Mavic 2 Fly More include doua baterii inteligente de zbor, un incarcator de masina Mavic 2, un charging hub, un adaptor pentru Power Bank, elici cu zgomot redus si o geanta de umar Mavic 2, oferindu-va suport complet în timpul filmarilor.

  1 749,00 lei 1 790,00 lei