Alege Filtre

Culoare
Capacitate incarcare
Lungime cutie(cm)
Latime cutie(cm)
Inaltime cutie(cm)
Capacitate incarcare(kg)
Lungime ambarcatiune
Lungimea curelei de fixare(cm)
Nr. maxim placi snowboard
Nr. maxim perechi de schiuri
Volum cutie(l)
Volum(l)
Deschidere cutie
Tip prindere
Nr. maxim biciclete
Greutate maxima suportata(Kg)
Gen
Marime
Marime
Marime incaltaminte
Marime mulineta
Sezon
Tip casca
Clasa
Lungime
Lungime naluca
Greutate naluca
Evolutie naluca
Numar segmente
Capacitate
Putere de aruncare
Tip fir
Diametru fir
Diametru coarda
Lungime fir
Marime carlig
Culoare carlig
Nr componente
Varsta
Producatori
Culoare
Tija
Lungime sageti
Grosime
Material
Diametru

Binocluri

BinocluriExista 222 produse.

 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Fury HD 5000 10x42 este un binoclu cu telemetru de la Vortex. Acesta are o putere de marire de 10x si un obiectiv cu diametrul de 42 mm. Lentilele acoperite antireflex permit imagini clare, luminoase si sunt acoperite cu strat ArmorTek impotriva zgarieturilor si petelor uleioase.

  6 144,57 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Raptor 8.5x32 este un binoclu de la Vortex cu putere de marire 8.5x si obiective cu diametrul de 32 mm. Lentilele acoperite antireflex complet in multi strat permit imagini viu colorate, clare si luminoase, chiar si in conditii de lumina scazuta. Dispozitivul este rezistent la apa si umplut cu nitrogen pentru a preveni aburirea.

  510,58 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Raptor 10x32 este un binoclu de la Vortex cu putere de marire 10x si obiective cu diametrul de 32 mm. Lentilele acoperite antireflex complet in multi strat permit imagini viu colorate, clare si luminoase, chiar si in conditii de lumina scazuta. Dispozitivul este rezistent la apa si umplut cu nitrogen pentru a preveni aburirea.

  513,15 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Diamondback 8x28 este un binoclu de la Vortex cu putere de marire 8x si obiective cu diametrul de 28 mm, care sfideaza raportul calitate-pret in lumea optica. Lentilele acoperite antireflex complet in multi strat permit imagini viu colorate, clare si luminoase. Dispozitivul este rezistent la apa si umplut cu nitrogen pentru a preveni aburirea.

  715,48 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Diamondback 10x28 este un binoclu de la Vortex cu putere de marire 10x si obiective cu diametrul de 28 mm, care sfideaza raportul calitate-pret in lumea optica. Lentilele acoperite antireflex complet in multi strat permit imagini viu colorate, clare si luminoase. Dispozitivul este rezistent la apa si umplut cu nitrogen pentru a preveni aburirea.

  770,61 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Diamondback 8x32 este un binoclu de la Vortex cu putere de marire 8x si obiective cu diametrul de 32 mm, care sfideaza raportul calitate-pret in lumea optica. Lentilele acoperite antireflex complet in multi strat permit imagini viu colorate, clare si luminoase. Dispozitivul este rezistent la apa si umplut cu nitrogen pentru a preveni aburirea.

  970,28 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Diamondback 10x32 este un binoclu de la Vortex cu putere de marire 10x si obiective cu diametrul de 32 mm, care sfideaza raportul calitate-pret in lumea optica. Lentilele acoperite antireflex complet in multi strat permit imagini viu colorate, clare si luminoase. Dispozitivul este rezistent la apa si umplut cu nitrogen pentru a preveni aburirea.

  1 024,35 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Diamondback 8x42 este un binoclu de la Vortex cu putere de marire 8x si obiective cu diametrul de 42 mm, care sfideaza raportul calitate-pret in lumea optica. Lentilele acoperite antireflex complet in multi strat permit imagini viu colorate, clare si luminoase. Dispozitivul este rezistent la apa si umplut cu nitrogen pentru a preveni aburirea.

  1 129,96 lei