Despre punctele de loialitate

Punctele de loialitate sunt oferite bonus clientilor HobbyMall.ro la fiecare produs achizitionat, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor.

Informatii generale:

Fiecare produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul dumneavoastra de client in momentul achizitionarii produsului.

In orice moment puteti vizualiza in contul dumneavoastra numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, facand click pe numarul de puncte afisat in meniul dumneavoastra de client.

De asemenea, tot aici aveti si posibilitatea de a transforma punctele de loialitate intr-un cupon pe care sa il folositi la urmatoarea comanda sau sa il oferiti celor dragi.

Dupa adaugarea cererii de preschimbare veti primi pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat codul cuponului si link-ul care trebuie accesat in cazul in care doriti printarea pe hartie a cuponului.

Imediat ce aveti in cont puncte in valoare de minim 50 RON (2500 puncte), le veti putea folosi pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site.

Detalii si regulament folosire:

 • Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.2 RON (ex. 100 puncte = 20 RON).

 • Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 12 luni din momentul procesarii comenzii.

 • Pentru a putea folosi Punctele de loialitate este necesar ca in contul dumneavoastra sa aveti puncte in valoare de minim 50 RON (2500 puncte).

 • Pentru a putea folosi Punctele bonus intr-o comanda, aceasta trebuie sa fie in valoare de minim 50 RON.

 • Pentru a putea transforma Punctele bonus intr-un Cupon, trebuie sa aveti in cont puncte in valoare de minim 50 RON (2500 puncte). Transformarea Punctelor in Cupon nu este reversibila.

 • Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care suma achitata pentru acestea comanda intra in contul nostru (instant pt comenzile cu ridicare din magazin sau platite online cu card, 7-14 zile lucratoare pentru comenzile on line achitate ramburs).

 • In cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afisate in detaliile contului dvs. dar nu vor putea fi folosite, fiind cu status "In asteptare". Acestea vor deveni active in momentul in care suma aferenta comenzii intra in contul nostru.

 • Daca anulati o comanda in care ati folosit puncte de loialitate, acestea va vor fi returnate in cont.

 • Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.

 • Daca anulati o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

 • Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site, chiar daca ridicarea produselor se face direct de la sediu.

 • Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

 • Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret, sa nu fie alocate puncte de fidelitate.

HobbyMall.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.