Alege Filtre

Culoare
Capacitate incarcare
Lungime cutie(cm)
Latime cutie(cm)
Inaltime cutie(cm)
Capacitate incarcare(kg)
Lungime ambarcatiune
Lungimea curelei de fixare(cm)
Nr. maxim placi snowboard
Nr. maxim perechi de schiuri
Volum cutie(l)
Volum(l)
Deschidere cutie
Tip prindere
Nr. maxim biciclete
Greutate maxima suportata(Kg)
Gen
Marime
Marime
Marime incaltaminte
Marime mulineta
Sezon
Tip casca
Clasa
Lungime
Lungime naluca
Greutate naluca
Evolutie naluca
Numar segmente
Capacitate
Putere de aruncare
Tip fir
Diametru fir
Diametru coarda
Lungime fir
Marime carlig
Culoare carlig
Nr componente
Varsta
Producatori
Culoare
Tija
Lungime sageti
Grosime
Material
Diametru

Sisteme de ochire

Sisteme de ochireExista 48 produse.

 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Vortex RDMQ este o montura cu ajutorul careia poti atasa rapid dispozitivele de ochire Venom pe arma AR, asigurand un unghi corect de vizualizare. RDMQ este rezistent si usor, fiind fabricat din aluminiu anodizat.

  511,43 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Crossfire CF-RD1 este un dispozitiv de ochire compact si usor de la Vortex, cu reticul 2 MOA Dot. Acest reticul permite ajustarea intensitatii punctului in 11 trepte, fiind usor de observat indiferent de conditiile de iluminare sau fundal. Optica acoperita antireflex complet in multi strat ofera o transmitere a luminii crescuta. Dispozitivul este rezitent...

  781,13 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Sparc AR este un dispozitiv de ochire compact si usor de la Vortex, cu reticul Daylight Bright MOA. Acest reticul este usor de utilizat si permite ajustarea intensitatii punctului in 10 trepte. Optica acoperita antireflex complet in multi strat ofera o transmitere a luminii crescuta. Dispozitivul este rezitent la apa si are o rezistenta inalta la recul.

  1 027,78 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Armele tale AR, pistolul sau pusca vor deveni mai precise cu acest dispozitiv de ochire Venom. Reticulul 6 MOA ofera un punct precis pentru nimerirea rapida si corecta a tintei. Lentilele sunt acoperite antireflex complet cu multiple straturi, permitand o transmisie a luminii ridicata. Acest dispozitiv este compact si usor si este rezistent la apa,...

  1 185,39 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Spitfire AR este un dispozitiv de ochire compact si usor de la Vortex, cu reticul DRT (Dual Ring Tactical). Acest reticul poate fi utilizat cu sau fara iluminare. O caracteristica unica a acestui dispozitiv este turela 5.56 BDC, care permite utilizatorului sa formeze configuratii AR-15 la 700 metri.

  1 284,75 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Razor AMG UH-1 de la Vortex este un dispozitiv de ochire rapid, intuitiv si avansat din punct de vedere tehnologic. Acoperirea antireflex completa in multi strat permite o transmitere a luminii ridicata, iar acoperirea ArmorTek protejeaza elementele optice de zgarieturi, ulei sau mizerie.

  2 558,30 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Este un amplificator de putere de marire ce functioneaza cu orice dispozitiv de ochire, dar nu este recomandata utilizarea impreuna cu lunetele prisma. Puterea de marire poate fi activata sau dezactivata oricand. Optica este acoperita complet pentru o transmitere a luminiii optima. Dispozitivul este rezistent la apa si umplut cu nitrogen pentru a preveni...

  1 027,78 lei
 • 0 1 2 3 4  
  (0 Review-uri)
  Disponibil la comanda

  Cand situatia cere un camp vizual maxim intr-o secunda, StrikeFire II de la Vortex este dispozitivul ideal pentru a trage cu ambii ochi deschisi. Cu multe caracteristici, versatil si fiabil, este un dispozitiv de ochire ce are un reticul rosu de calitate, la un pret accesibil. Este dotat cu butoane pentru ajustarea intensitatii luminii.

  921,16 lei