Filtrează după
Categorii
Gen
Filtrează

Produse vizionate

afiseaza dupa producator POWERTEC

POWERTEC Fitness

POWERTEC Fitness

More
  • Stoc limitat

    Powertec Power Tower P-BT16 permite realizarea tractiunilor, flotarilor si a exercitiilor pentru abdomen. Este un aparat multifunctional ce va permite sa faceti exercitii folosind diferite tipuri de prinderi. Bratele paralele va permit sa va tonifiati abdomenul iar bara pentru tractiuni va antrenează bratele si spatele. Este un aparat solid ce sustine o...

    4 842,00 lei PRP: 5 697,00 lei
  • Stoc limitat

    Aparat pentru tractiuni asistat Powertec L-CDA ce permite realizarea exercitiilor pentru spate, biceps, triceps, abdomen si coapse. Exercitii precum: tractiuni simple, tractiuni asistate, flotari la paralele simple si asistate, crunchuri laterale din suspendat, ridicarea genunchilor la piept din suspendat si genuflexiuni asistate.

    4 910,00 lei PRP: 6 457,00 lei
  • Stoc limitat

    Cârligele Premium J-Hooks recent îmbunătățite nu numai că arată grozav pe Rack-ul tău Powertec, ci funcționează grozav! Cârligele sunt căptușite pentru a vă proteja bara și sunt proiectate cu unghiul perfect din care puteți ridica cu ușurință, menținând în același timp bara în siguranță la loc atunci când este strânsă.

    427,00 lei