Filtrează după
Categorii
Filtrează

afiseaza dupa producator KICKER

  • Disponibil la comanda

    Control de la distanta de oriunde și oricand doriți. Telecomanda Kicker KRC12 vă permite să vă schimbați muzica prin apăsarea unui buton! KRC12 funcționează cu toate centrele media/radiourile KICKER actuale.

    470,85 lei PRP: 574,50 lei
  • Disponibil la comanda

    Acest controler rezistent la intemperii este controlat prin Bluetooth sau AUX. Datorită unității de comandă simplă, păstrați întotdeauna controlul atunci când schimbați volumul, indiferent de viteză. Funcție remote pentru pornirea automată a unui amplificator. Raza de actiune de pana la 10 m si reconectare automata cu dispozitivul asociat.

    424,12 lei PRP: 499,50 lei
  • Disponibil la comanda

    Optați pentru mai multă distracție in croazieră cu centrul media KMC5 de la KICKER cu cele șase canale de putere încorporată, oferind până la 240 de wați difuzoarelor dvs.! Echipat cu un tuner AM/FM/satelit/banda meteo, conexiune USB de incarcare si patru seturi de iesiri RCA pentru o extindere usoara. Include inel decorativ cu LED RGB și rame ornamentate...

    3 208,74 lei PRP: 3 724,50 lei
  • Disponibil la comanda

    Sistemul media  maritim KICKER KMC2 black este echipat cu un ecran ușor de citit, codificator rotativ și peste 200 de wați de putere totală de vârf în patru canale. Puteti adăuga amplificatoare la ieșirile RCA incluse.

    1 080,16 lei PRP: 1 249,50 lei