Filtrează după
Preț
lei lei
Culoare
Producători
Mai mult... Mai puțin
Putere de marire
Mai mult... Mai puțin
Diametru obiectiv
Mai mult... Mai puțin
GPS incorporat
Filtrează

Binocluri

BinocluriExista 142 produse.

  • Stoc limitat

    Nautic 8x25 de la Bresser este un monocular foarte util si usor de folosit pentru navigatie. Este ideal de folosit pe vreme rea, este rezistent la apa, este umplut cu gaz inert si este echipat cu o curea de plutire, armura de cauciuc rezistenta, si are un design pentru utilizarea cu o singura mana.

    209,14 lei
  • Disponibil la comanda

    Nautic 7x50 WD de la Bresser este un binoclu cu numeroase trasaturi pentru utilizarea in aer liber. Pe langa busola 360 grade integrata cu iluminare se afla si un reticul gradat. Ambele suporturi de navigare nautica apar direct in campul vizual.

    974,51 lei
  • Disponibil la comanda

    Binoclul Condor 10x50 de la Bresser permite o imagine clara chiar si in conditii de lumina redusa. Instrumentul optic este acoperit in intregime de un invelis multi-strat de inalta calitate. Materialul din sticla Bak-4 face imaginea luminoasa si clara. Persoanele care poarta ochelari pot folosi acest binoclu comod si pot avea un camp vizual complet...

    1 156,68 lei
  • Disponibil la comanda

    Binoclul Condor 10x42 de la Bresser este perfect pentru observarea naturii, drumetii sau vanatoare. Acest model capteaza mai multa lumina, oferind o imagine mai clara, in special la apus. Instrumentul optic este acoperit in intregime de un invelis multi-strat de inalta calitate. Materialul din sticla Bak-4 face imaginea luminoasa si clara.

    1 023,40 lei
  • Stoc limitat

    Binoclul Condor 10x25 este extrem de usor, perfect pentru drumetii sau pentru observarea spontana a naturii. Instrumentul optic este acoperit in intregime de un invelis multi-strat de inalta calitate.

    509,32 lei
  • Stoc limitat

    Monocular Condor 10x25 este extrem de versatil. Acesta este etans, compact, solid si fabricat la cele mai inalte standarde de calitate. Este echipat cu capac de protectie pentru obiectiv, care se deschide si se inchide cu usurinta iar la nevoie poate fi indepartat.

    257,04 lei
  • Disponibil la comanda

    Binoclul Condor 8x56 combina eleganta cu utilitatea. Perfect pentru observarea naturii, acest model ofera o imagine mai luminoasa, in special la apus. Instrumentul optic este intarit de un invelis multi-strat de inalta calitate.

    1 280,44 lei
  • Disponibil la comanda

    La fel ca binoclul universal de inalta calitate din seria Pirsch de la BRESSER, Pirsch ED este, de asemenea, potrivit pentru o mare varietate de utilizari, fie ca sunt calatorii, drumetii sau vanatoare.

    2 375,24 lei
  • Disponibil la comanda

    Acest binoclu Pirsch ED 10X42 de inalta calitate de la BRESSER este modelul ideal pentru vanatoare, observarea naturii sau drumetii. Acest binoclu este tratat cu cea mai noua acoperire de faza si, astfel, imaginea este mai stralucitoare si mai clara. Instrumentul optic este intarit de invelisul multi-strat de inalta calitate. Materialul din sticla Bak-4...

    1 994,44 lei
  • Disponibil la comanda

    Acest binoclu Pirsch ED 10x34 de inalta calitate de la BRESSER este modelul ideal pentru vanatoare, observarea naturii sau drumetii. Acest binoclu este tratat cu cea mai noua acoperire de faza si, astfel, imaginea este mai stralucitoare si mai clara. Instrumentul optic este intarit de invelisul multi-strat de inalta calitate.

    1 708,83 lei
  • Disponibil la comanda

    Binoclu BRESSER Pirsch 10x26 cu Phase Coating. Acoperire antireflex fazica a lentilelor completa

    661,64 lei
  • Disponibil la comanda

    Acest binoclu Pirsch ED 8x56 de inalta calitate de la BRESSER este modelul ideal pentru vanatoare sau drumetii. Acest binoclu este tratat cu cea mai noua acoperire de faza si, astfel, imaginea este mai stralucitoare si mai clara. Instrumentul optic este intarit de invelisul multi-strat de inalta calitate.

    2 375,24 lei
  • Disponibil la comanda

    Binoclul Pirsch ED 8x42 de inalta calitate, compact, de la BRESSER este ideal pentru drumetii sau calatorii. Acest binoclu este tratat cu cea mai noua acoperire de faza si, astfel, imaginea este mai stralucitoare si mai clara. Instrumentul optic este intarit de invelisul multi-strat de inalta calitate. Materialul din sticla Bak-4 face imaginea luminoasa...

    2 232,44 lei
  • Disponibil la comanda

    Binoclu Bresser Pirsch 8x42 este un intrument optic compact si este modelul ideal pentru drumetii, calatorii, vanatoare. Acest binoclu este tratat cu cea mai noua acoperire de faza si, astfel imaginea este mai stralucitoare si mai rezistenta. Instrumentul optic este intarit de invelisul multi-strat de inalta calitate. Materialul din sticla Bak-4 face...

    1 423,24 lei
  • Disponibil la comanda

    Acest binoclu Pirsch ED 8x34 de inalta calitate, compact, de la BRESSER este ideal pentru drumetii sau calatorii. Acest binoclu este tratat cu cea mai noua acoperire de faza si, astfel, imaginea este mai stralucitoare si mai clara. Instrumentul optic este intarit de invelisul multi-strat de inalta calitate.

    1 708,84 lei
  • Stoc limitat

    Acest binoclu Special Zoomar 12-36x70 ofera o redare a imaginii fascinant de clara. Datorita sistemului special de oculare compatibile, puterea de marire variabila se regleaza cu ajutorul mecanismului zoom.

    1 072,01 lei
  • Stoc limitat

    Acest binoclu Bresser Zoomar Special 7-35x50 ofera o redare a imaginii fascinant de clara. Datorita sistemului special de oculare compatibile, puterea de marire variabila se regleaza cu ajutorul mecanismului zoom.

    730,76 lei
  • In stoc

    Datorita opticii BAK-4 care este acoperita complet cu un strat antitreflex multiplu, ofera imagini clare la margini si cu luminozitate mare. Binoclu Bresser Special Astro 20x80 are o magnificatie puternica care este potrivit pentru astronomie dar si pentru obiectele terestre aflate la o distanta mare fata de observator.

    779,51 lei
  • Stoc limitat

    Binoclu Bresser Special Saturn 20x60 se deosebeste prin puterea de marire mai mare si in acelasi timp diametrul mare al obiectivului. Astfel capacitatea de colectare a luminii este foarte mare, binoclul fiind ideal pentru observatii in natura sau observatii astronomice.

    633,26 lei
  • Stoc limitat

    Cerul noptii poate fi vazut cu ajutorul binoclului Bresser Spezial-Astro 15x70. Lentilele foarte mari de 70 mm permit multa lumina in optica. Materialul excelent din sticla BaK-4 si acoperirea completa cu mai multe straturi maresc si mai mult transmisia luminii - pentru imagini uluitoare, cu margini bine definite ale galaxiilor indepartate si...

    682,01 lei
  • Stoc limitat

    Acest binoclu special pentru vanatoare Special Hunt 11x56 cu luminozitate mare este ideal pentru observatii in natura, cum ar fi de exemplu, observarea animalelor salbatice dimineata si la crepuscul in timpul vanatorii.

    925,76 lei
  • Disponibil la comanda

    Acest model de binoclu Corvette transmite o imagine de o claritate inalta care va multumi si cel mai critic utilizator. Optica este conceputa din material BaK-4 complet acoperita cu un strat antireflex. Mecanica solida permite redarea unei imagini de calitate, plina de culoare. Mecanica precisa si perfecta este una dintre caracteristicile speciale.

    730,76 lei
  • Disponibil la comanda

    Binoclul Bresser Wave 12x50 te va ajuta sa vezi lumea dintr-o perspectiva cu totul noua. Iti place sa privesti pasari sau alte animale in mediul lor natural? Sau ai o pasiune pentru arhitectura si iti place sa vezi orase grozave precum Paris, Londra sau Roma in detalii uimitoare? Indiferent de locul in care te afli, zoom-ul de 12x te va aduce aproape de...

    1 000,82 lei
  • Disponibil la comanda

    Binoclul Bresser Wave 10x42 este alegerea perfecta pentru toate tipurile de aventura: explorarea naturii, pentru a descoperi orasul tau preferat sau a viziona evenimente sportive. Datorita puterii de marire de 10x, obiectele aflate la 1000m par sa fie la doar 100m in fata ta. Campul vizual este putin mai mic decat al unui binoclu cu marire de 8x. La...

    843,92 lei